the pretender

STRIPESSTRIPES

Tenk at Oslo bare har hatt 17 timer sol siden årsskiftet. Det er ikke rart vi tasser rundt som værsyke rosiner. Den ene sutrer mer enn den andre, vi har bleike pupper, vi er asosiale og ensomme. Mars er som regel vår for meg, men her regner det fremdeles. Da jeg tok bilder med Celine her forleden dag, bestemte jeg meg for å sitte forran denne oransje bygningen. Den minner meg om Spania. Jeg heiv av meg ytterklærne og poset i et par minutter, før jeg pakket meg inn i regnjakke og skjerf igjen. Alt for bildet, ikke sant? Poenget: Vi trenger sol! All lidenskap og inspirasjon er begrenset, som om skydekket har satt seg på oss med ei feit rævv. Hang in there fellas, vi vet tross alt hvor fint livet er når våren endelig kommer!

_

Oslo have only had 17 hours of sun since 1st of January. That is brutal! No wonder we walk around like uninspiring raisins. We wimp all the time, our skin is pale, we feel unsocial and lonely. March is suppose to kick start the spring, but it’s still raining over here. This orange building reminded me of Spain. I tossed the rain coat and pretended for a few minutes, almost froze my tits of. Everything for the picture, right? The point being: We need sunny weather! Our passion and inspiration is limited and weather permitting. Hang in there fellas, at least we know how wonderful life is when spring finally falls upon us!

_

Leather pants H&M | Sweater LINDEX | Shoes ALDO | Necklace PIECES | Photo CELINE

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

9 Thoughts on “the pretender

 1. LV on 6. mars 2014 at 09:42 said:

  Veldig fine bilder!

 2. Johanne on 6. mars 2014 at 09:53 said:

  oh my så fine bilder <3<3 du er stønning

 3. Signe on 6. mars 2014 at 09:56 said:

  Fint innlegg ❤️kjenner meg så igjen! Vi trenger sol!!

 4. Usj, alt er tungt uten sol i lengden! Her har vi hatt sol i bøtter og spann hele året så langt, helt fantastisk! Håper vi ikke har brukt opp alt til sommeren… Du ser forøvrig bananas fin ut.

 5. Guro on 6. mars 2014 at 22:06 said:

  Du er så fin, Mike! Er så herlig å se våren begynne å titte frem =) blir godt med litt fregner igjen.

 6. Christi Elin on 7. mars 2014 at 15:05 said:

  Ah, kult antrekk! Eg lurte på en ting – hvilken font er det du har på headeren din? Eller har du laget denne selv? Skikkelig fin i alle fall! =)

 7. Vakre deg! Solen har vært tilstede i Stavanger de siste dagene, det er absolutt deilig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation