NATIONAL

NationalNationalNationalNational

I helgen filmet jeg på SPKRBOX Festivalen. Lørdag fylte de Nationaltheatret, og like før det åpnet, gikk jeg rundt og beundret bygningen. Hver eneste krik og krok er virkelig majestisk. Jeg er egentlig ikke så glad i pompøs arkitektur, men noen ganger må smak vike for faktum; lyset fra vinduet sendte nydelige skygger i gangene, marmoren var så vakker mot den røde løperen. I kanskje fem minutter stod jeg der, det var skremmende stille og vakkert. Theaterlokaler er på en måte fylt av dramatikk og minner til enhver tid. Og så kom artistene og gjestene, og jeg ble brått en rapkid i mine nye Adidas. Programmet var helt fantastisk, men det skal vi selvsagt snakke mer om siden.

_

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One Thought on “NATIONAL

  1. Nationaltheatret er helt fantastisk! Husker jeg ble helt målløs av å være i de fortryllende omgivelsene. Håper vi får se filmen btw!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation