Brunch with Bianco

Brunch with BiancoBrunch with Bianco

Sugar in the morning: Frisk salat, kaffe, fine bloggere og Biancos nye vår- og sommerkolleksjon på kafé Grosch.

Brunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with BiancoBrunch with Bianco

Kolleksjonen er inspirert av arkitektur og geometri, og flere modeller har overdimensjonerte detaljer. Fargene beveger seg i sort, grått og nude, og har alt fra klassiske pumps til originale loafers. Selv om jeg er en sucker for klassiske og tidløse sko, fant jeg mye jeg likte. Bianco er gode på følge trender, uten å være altfor maksimalistiske og sære. Fint!

_

Late breakfast / early brunch with Bianco Shoes at kafé Grosh.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One Thought on “Brunch with Bianco

  1. Guro Dalflyen on 5. mars 2014 at 17:12 said:

    Så fine sko! Herlig med vår og ny kolleksjon, det liker vi :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation