Jeans & Pancakes

Denim for breakfastDenim for breakfast

En god morgen for meg er en kopp kaffe, noe godt å spise og et eller annet inspirerende for å kicke i gang dagen. Noen ganger er det nok med en fin artikkel eller nok tid til å lese Aftenposten, andre ganger får jeg servert flere god saker før jobben starter. Forrige onsdag var en sånn dag, da blogg- og presseoslo spiste deilige pannekaker smykket av jeanskolleksjonen til Cubus.

Denim for breakfastDenim for breakfastDenim for breakfastDenim for breakfastDenim for breakfastDenim for breakfast

Designerne presenterte sine favoritter fra kolleksjonen, hvor det kom tydelig frem at Cubus har fokusert på fasonger for små, så vel som store rumper. Det er jo sant som de sier – ingen kropp er lik. I tillegg har de hatt et ønske om at kvaliteten skal være bra, både på stoff og sømmer, tross en veldig gunstig pris. Etter presentasjonen fikk vi velge ut favoritter:

Denim for breakfastDenim for breakfastDenim for breakfastDenim for breakfastDenim for breakfastDenim for breakfastDenim for breakfast

Og det var den deilige starten på dagen. Kolleksjonen inneholder alt fra snekkerbukser til Push Up-Skinnys, og er absolutt verdt å sjekke ut.

_

Last Wednesday Cubus invited bloggers and magazines to come look at their new jeans collection, while eating super good pancakes and chairing a cup of coffee before the day had begun. What a great way to start the day! The collection has something for everyone, small or big, for a very affordable price. Yey!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

4 Thoughts on “Jeans & Pancakes

  1. Guro Dalflyen on 26. februar 2014 at 09:35 said:

    Så koselig!
    Blir så glad når det er et nytt innlegg på bloggen din. Wiiiii :D

  2. så gøy det så ut, for en start på dagen!

  3. Flink du er som har kommet «innenfor» i miljøet! Virker helt herlig å få delta på så mye gøy :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation