Tumblr stole my smartness

tirsdaginspo

Det er to uker siden jeg burde vannet plantene mine. Når jeg våkner hver morgen, snakker de til meg, ber om nåde. Jeg ofrer et blikk, tømmer rester fra vannglasset i favoritten, pakker sakene og går. Snart, tenker jeg. Jeg har enda ikke lest ferdig Issue Ten av Kinfolk, jeg skammer meg. Jeg har ikke fullført en bok siden påska i fjor, den var på 120 sider. Når det gjelder mine egne skriveplaner, har jeg forkastet dem alle, later som om de aldri har eksistert. Bare sånn kan jeg overbevise meg selv om at jeg ikke er en skuffelse. Ingenting er verre enn å nedprioritere ens egne drømmer. Noen ganger lurer jeg på hvem som har plantet disse tankene i hodet mitt, disse nesten uoppnåelige drømmene og målene. Å holde en plante i live er kanskje ikke så vanskelig, tenker du, men for meg er det et jævla kunstverk. Jeg har tatt over meg frykten for Åshilds I-landsusikkerheter. Når skal vi slutte å se opp til noe vi har lest eller sett, som er langt ifra våre egne premisser for et lykkelig liv? Jeg mener, hva så om vi ikke er de som kjøper tulipaner hver uke eller kan bidra i den kule samtalen om nisjéfilmer fra åttitallet? Jeg bruker heller fire timer på denne tumblrsiden, enn å lese en smart bok, men det går helt greit. Heller dum og lykkelig, enn smart og anstrengt. God tirsdag.

_

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

9 Thoughts on “Tumblr stole my smartness

 1. Ahh for noen vakre bilder!

 2. linnéa on 25. februar 2014 at 13:46 said:

  TAKK.

 3. Dette likte jeg, og jeg trengte det litt også kjenner jeg.

 4. hvilket program bruker du for å lage collage?

 5. <3 denne posten trengte jeg.

 6. Mina on 2. mars 2014 at 11:55 said:

  Du er herlig! :)

 7. Julie on 7. mars 2014 at 23:04 said:

  <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation