Et finere Norge

Untitledsunday morning #2

Altså, for et engasjement rundt Biek-konkurransen. Enten elsket dere notatbøkene, eller så er dere lystne på et bedre Norge. Uansett, jeg er mektig imponert og stolt over hvor fine leserne mine er. Jeg har lest gjennom alle, og måtte til slutt trekke tilfeldig fra mine favoritter. Tenk dere, hvor fint vi hadde hatt det hvis disse punktene hadde vært en faktisk lov:

_

Alle har påkrevd en bukett valgfrie blomster i måneden! det hadde vært fint det. gratis blomster er alltid fint.

Burde nesten vært pålagt at man må si minst èn positiv ting om seg selv iløpet av dagen!!

Obligatoriske turar i norsk natur, med medbringa niste og kakao. mobilen skal sjølvsagt leggast igjen heime! det er så lett å gløyme at vi bur i eit land med SÅ mykje flott natur, spesielt om ein har vekse opp i byen. å puste frisk luft blandt regnvåte tretoppar og fuglekvitring er den beste terapien som fins i ein ellers stressande kvardag.

Jeg syns at man alltid burde si ifra hvis man har noe positivt å si, som feks hvis man syns at noen er fin eller liker et plagg, tenk så koselig

At det innføres en ekstra dag mellom lørdag og søndag som heter tøffel-og-morgenkåpe-dagen.

♥ Hver gang det oppstår blikkontakt mellom deg og en fremmed på gaten, må man gi dem et genuint smil ♥

I Norge skal alle få kaffe på bussholdeplassen klokka 8 mandag morgen.

Mikeloven, 17.februar 2014 nr. 62
§1 Prosecco, kaffe og din aller beste kompis hver eneste søndag. Kun lov å slentre unna ved omgangssyke og influensa. Straffbart å droppe grunnet bakfylla.

Jeg ønsker en lov om meditasjon, filosofi og selvutvikling som fag på feks ungdoms- og videregående skoler. så kunne flere fått muligheten til å jobbe med seg selv, før de er femti og langt ned i kjelleren

En lov som beskytter barn bedre mot mobbing, samt en lov som pålegger lærere å følge med og oppfølge alle mobbesaker selv om de ikke anser det som mobbing selv!

Jeg skulle ønske det var påkrevd å smake på kaviar før man sier at man ikke liker det!

En norsk lov bør være å bryte alle tabuer. På lik linje som at ytringsfrihed bør finde sted, bør jeg få lov til å drikke smirnoff ice i en alder av tjue, uten at noen skal syntes noe om det.

♥ Hverdagslykkeloven ♥
Blomstermandag – deilige blomster på døren mandag ettermiddag.
Trusetirsdag – alle går rundt i truse og drikker kaffe med sovesveis og smil om munnen.
Bolleonsdag – varme nystekte boller på skole og jobb for å fylle lykkemagen midt i uka.
Telystorsdag – fyll badekaret, fotbadet eller bare nyt litt kjærstekos og tenn masse masse lys.
Kyssefredag – alle får minst et kyss, og de heldige får mange fler.

_

Og når det gjelder vinnerene: Gratulerer til Marlene Bakke for Hverdagslykkeloven og Ine for loven om det genuine smilet! Jeg elsker alle punktene på hverdagslykkeloven – trusetirsdag og kyssefredag er det fineste jeg har hørt om! Dessuten er Ines lov (og alle andre som nevnte det å smile) noe som garantert hadde gjort Norge til et mye finere og bedre land. Alle burde smile mer, inkludert meg selv. Ingen av dere (vinnerne) la igjen mail – vær snill å legg igjen en kommentar her eller send meg en mail, så skal jeg sende over en liten gave i posten. Tusen takk for alle bidrag, de seriøse så vel som de morsomme. Jeg tror vi må fortsette med flere konkurranser fremover.

_

Ha en nydelig torsdagskveld!

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

4 Thoughts on “Et finere Norge

  1. så mange flotte bidrag! ble helt varm i hjertet jeg. geniune smil er noe alle burde ha som mål å gi. det kan gjøre så mye å gi et lite smil!

  2. Så utrolig fine idéer! :)

  3. Jeg elsker leserne dine!

  4. Marlene Bakke on 21. februar 2014 at 20:15 said:

    Nå har jeg sendt deg en mail fra den «contact» modulen i menyen din! Tusen tusen takk for at du likte min lov, alle de andre var jo gode bidrag.
    mrlebak@online.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation