BIEK Giveaway

BIEKBIEKBIEK

God morgen, god mandag! Tenk at det er 200 år siden Norge ble erklært uavhengig fra Danmark. Selve grunnloven ble skrevet på papir fra Bentse Brug i Christiania med vannmerket «Biek». Nå gjenoppstår BIEK som en serie notatbøker og tilbehør i deilig skinn, og den største notatboken (380mm x 315mm) er i samme format som den norske grunnloven. Heldigvis for meg selv og dere, fikk jeg en liten samling i posten! Jeg beholder to bøker selv, men har valgt å gi bort resten til dere. Gavene blir som følger:
1. Sort notatbok + iPhone etui
2. Oransj notatbok + etui til iPad og iPad mini.

Jeg skriver et lite dikt i begge notatbøkene før jeg sender dem av gårde. Sånt er jo koselig. Du kan selvsagt gi gaven videre, eller beholde den selv. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar hvor du finner på en lov du mener ville gjort Norge til et enda finere land. Alt fra påkrevd vaffelmandag til gratis theater hver torsdag. Er ikke det en fin måte å starte uken på? Jeg trekker vinnere onsdag.

_

Håper alle får en deilig start på uka xo

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

94 Thoughts on “BIEK Giveaway

 1. Hanna on 17. februar 2014 at 09:59 said:

  Alle har rett på en klem hver morgen og hver kveld. Hvor fint hedde ikke dét vært!

 2. Jeg vet ikke helt hvordan loven skulle vært skrevet, men en lov imot dyremishandling, strengere straff på det og noe dyrepoliti. At vi skulle hatt det er noe jeg virkelig skulle ønske!

 3. kristine on 17. februar 2014 at 11:12 said:

  At skolen skal være en plass å vokse på, utvikle seg selv og ferdighetene sine!

 4. alle har påkrevd en bukett valgfrie blomster i måneden! det hadde vært fint det. gratis blomster er alltid fint.

 5. Stine E.S on 17. februar 2014 at 11:52 said:

  Jeg tror Norge hadde blitt et bedre sted å bo dersom vi kunne levd litt utenfor Janteloven! At vi faktisk kunne vært mer stolte av oss selv, uten at andre skal dra deg ned :-) Burde nesten vært pålagt at man må si minst èn positiv ting om seg selv iløpet av dagen!!

 6. Oda Marie on 17. februar 2014 at 11:53 said:

  Restpekt og aksepter menneskene rundt deg, uansett hudfarge, bakgrunn, språk, fremtoning og meninger.
  Jeg ønsker meg en verden med aksept og åpenhet – vi er faktisk ikke så flinke på det i Norge.

 7. Mild påbud om donasjon til trengende!

 8. Iselin on 17. februar 2014 at 11:57 said:

  Norge ville blitt et lykkeligere folk, samt et bedre land om vi hadde hatt en lov som krevde at alle skulle bry seg litt mindre om seg selv, og litt mer om andre mennesker.

 9. Smilemandag! Der man hilser på alle med et smil, uansett om det er kjente eller fremmede. En slik lov hadde løftet en tung start på uken til alle. Norge trenger å trene på smilemusklene sine :-)

 10. camilla on 17. februar 2014 at 12:13 said:

  En lov som hadde gjort Norge til et bedre sted for alle, hadde vært om det var pålagt minst en time med lesing i ei bok i uka. åh, alle har godt av minst en time avslapning med en bok de syntes er bra, så definitivt det!

 11. obligatoriske turar i norsk natur, med medbringa niste og kakao. mobilen skal sjølvsagt leggast igjen heime! det er så lett å gløyme at vi bur i eit land med SÅ mykje flott natur, spesielt om ein har vekse opp i byen. å puste frisk luft blandt regnvåte tretoppar og fuglekvitring er den beste terapien som fins i ein ellers stressande kvardag.

 12. Jeg tror en lov som kunne gjort Norge til et enda finere land var om alle skoler og arbeidssteder hadde én time på dagen (utenom lunsjen) hvor man fikk gå på en kafé, få en gratis kaffe, og sosialiseres litt. Tror mange problemer i arbeidslivet kunne vært løst om man tok seg tiden til å snakke om dem. Det samme gjelder for studenter, spesielt det å ha en time med obligatorisk avslapping i eksamenslesinga.

 13. alle får eit smil og ei helsing kvar dag

 14. Janette on 17. februar 2014 at 12:40 said:

  Alle skulle ha krav på å kunne trene gratis, på den måten de selv ønsker. Vi hadde blitt et lykkeligere folk!

 15. jeg syns at man alltid burde si ifra hvis man har noe positivt å si, som feks hvis man syns at noen er fin eller liker et plagg, tenk så koselig :-D

 16. Så ekstremt lekre!
  Noreg hadde blitt eit betre land å bu i dersom ein var påbudt å seie frå om ein ser nokon med buksesmekken open eller salat på tanna. Men vaffelmåndag er heller ingen dårleg idè.

 17. Selina on 17. februar 2014 at 13:02 said:

  Folk er ikke så verst. Det burde derfor være lovpålagt å gi dem fri på solskinnsdager.

 18. andrea on 17. februar 2014 at 13:37 said:

  jeg synes det burde finnes en lov som sier at artsy souls med tatoveringer ikke skal bli sett på som så fryktelig annerledes fra alle andre «normale», og at dem har like stor sjanse for å få jobb som mannen med sleik og hvit skjorte. at det er greit å være seg selv uansett, mener jeg. hjarte.

 19. Min lov er at alle er pliktig å gi noe tilbake til skolen de har gått på! Etter 13 år med gratis skolegang (og selvfølgelig pluss høyere utdanning) synes jeg det er på sin plass at man gir noe tilbake. Man kan holde et eneste foredrag til elevene som går på den skolen du en gang gikk på. Tenk så spennende og inspirerende å høre på!

 20. At det innføres en ekstra dag mellom lørdag og søndag som heter tøffel-og-morgenkåpe-dagen. Evt. bare at alle som vil kan få gjøre det de har mest lyst til, uavhengig av hva som er «rett» og «galt», og uavhengig om det er noe å tjene på det. Bare alle er fornøyde og lykkelige :)

 21. Hver gang det oppstår blikkontakt mellom deg og en fremmed på gaten, må man gi dem et genuint smil.

  Hvor herlig hadde ikke det vært?

 22. Liv Oda on 17. februar 2014 at 15:01 said:

  Gi opp setet sitt for eldre mennesker-plikt! Det hadde vært noe. Men det som er så fint er at man kan jo alltid gjøre sin del! Om alle som kommenterer på dette innlegget følger sine egne drømmelover og de andre som blir skrevet her er en del gjort! Smil smitter :) Fin konkurranse!

 23. Kardemommeloven som et eget punkt i Grunnloven hadde gjort Norge til et bedre land å bo i:)

 24. Norge ville vært et enda finere land med Loven om Daglig Latterkrampe! :)

 25. Jenny on 17. februar 2014 at 15:53 said:

  Pust. Alle har som trenger det kan stoppe opp i noen minutter og puste. Norge må huske å puste litt mer, for i hektiske hverdager glemmer man ofte det vitale. Hvor enn du er, se opp på himmelen og pust sagte til du føler oksygenet spre seg i hele koppen og du har samlet deg igjen. Pust pust pust, det er essensielt.

 26. Guro Dalflyen on 17. februar 2014 at 16:17 said:

  En lov om at de som jobber ræva av seg på skola og møter opp til hver og en time skal få en bedre karakter enn de som skulker, men gjør det bra på et par prøver. Er så lei av det der! Det burde det vært en lov om altså.

  I tillegg skulle jeg ønske det var en fridag mellom søndag og mandag. Trenger en mykere overgang.

  Og hvor herlig hadde det ikke vært med en lov som sa at man fikk en porsjon skolelunsj gratis, en gang i uken? Eller for all del: hver dag. Skulle vært sånn for alle skoler, for det er der pengene forsvinner uten at du en gang ser det!

  Hmm, er så mange andre lover man skulle ønske fantes, men de dukker jo opp når jeg minst trenger de…

 27. Alle skal smile til/si hei til minst 5 fremmede hver dag.

 28. En lov om at alle burde være offline minst en time i uken. Internett har gitt oss mye positivt og mange muligheter, men det er ikke før en legger fra seg mobilen, logger av nettet og slår av tven at en virkelig klarer å være tilstede å ta innover seg øyeblikket.

 29. Gratis offentlig transport, aka statsbetalt. Koselige skattepenger i mine øyne.
  Miljøvennlig og hyggelig tiltak for folk som mangler litt kronasjer og andre som ikke gidder grunnet uhøre høye priser. Trikk og tog er jo så koselig!

 30. Ane-M on 17. februar 2014 at 17:19 said:

  Å! for en fin give-away :)

  En lov som sier at man nå og da KAN gi en liten oppmerksomhet til en fremmed. Hvor koselig er det ikke å få et smil, en blomst eller å ha en kort, hyggelig samtale med en helt fremmed person når du feks. står å venter på bussen eller i køen på rimi? I flere land er dette fult normalt, men i land som Norge er dette så unormalt for mange at nesten ingen gjør det. Hvis det hadde vært en lov hvor det hadde vært normalt å gjøre så tror jeg folk ville blitt mer positive og ikke kjefte, gi deg en kald skulder eller ignorere deg hvis du bare prøver å være hyggelig.

 31. Vida E on 17. februar 2014 at 17:34 said:

  Det hadde vært forbanna fint om blomsterbutikker ga ut blomster noen mandager i måndten! En enkel stilk med et vakkert hodet som kanskje for sjefen, kjæresten eller deg selv ga dagen et nytt løft. Hverdagsmagiii trenger vi i det norske lovverk!

 32. Amanda on 17. februar 2014 at 17:38 said:

  Kva hadde gjort Noreg til eit vakrare land? Med tankje på at eg allereide synes Noreg er eit flott land, så kunne det vore nokre lovar om små øyeblikk, slik som at det ikkje skal vera grå og kjedelege byggningar, det skal vera blomar der det er mogleg!

 33. Ellen on 17. februar 2014 at 18:20 said:

  En lov som sikret at alle de flotte eldre menneskene som har bygget Norge opp til å bli et av verdens beste land å bo, skulle få en sosial time hver dag hvor vi unge kom på besøk, tok dem med på café eller ut på tur. Selv om vi vel strengt tatt ikke trenger en lov for det…

 34. Jeg tror Norge hadde blitt et bedre sted med en lov som sa at man én dag i uken måtte gjøre minst ett menneske glad :)

 35. Ronja on 17. februar 2014 at 18:50 said:

  En lov som beskytter barn bedre mot mobbing, samt en lov som pålegger lærere å følge med og oppfølge alle mobbesaker selv om de ikke anser det som mobbing selv!

 36. Emilie Øijorden on 17. februar 2014 at 18:52 said:

  Norge hadde blitt veldig veldig fin om det var slik at alle var pålagt til å spise en bit sjokolade hver mandag morgen. Gratis sjokolade fra en fin konfektbutikk selvfølgelig. Jeg tror det hadde kvikket opp et par trøtte hjerner og så er det jo så sinnsykt godt!

 37. Janne on 17. februar 2014 at 18:53 said:

  Hvis eg sku få laga ein ny lov sku da ha noke med medmenneskeligheit å gjera, da sku vore meir hugleik i kvardagen og folk sku vært pålagt og gje minst eit kompliment for dagen! Prøve alt eg kan sjøl og i dag vil eg sei til deg at eg lika bloggen din. Du e flink :)

 38. Frida on 17. februar 2014 at 19:16 said:

  En lov som garanterer straffedømte skoleplass eller jobbstilling etter fullført fengselsstraff, slik at det blir vanskeligere å falle tilbake til det kriminelle miljøet. Tror det ville hjulpet mange.

 39. Miriam Magdalena on 17. februar 2014 at 19:25 said:

  Norge burde hatt en lov om at: gode gjerninger skal gjøres oftere og med et smil, og at alle burde få en ønsket og vakker tatovering gratis, bare for å gjøre at verden får enda litt mer vakkert å se på :)

 40. En lov som sier at alle barn i hele verden skal ha det bra. Ha tilgang til mat, drikke, omsorg og skole! Barn skal ikke lide på grunn av andre!

 41. I Norge skal alle få kaffe på bussholdeplassen klokka 8 mandag morgen.

 42. Alexandra on 17. februar 2014 at 19:55 said:

  Mikeloven, 17.februar 2014 nr. 62
  §1 Prosecco, kaffe og din aller beste kompis hver eneste søndag. Kun lov å slentre unna ved omgangssyke og influensa. Straffbart å droppe grunnet bakfylla.
  Og nå må jeg gi meg, før jeg skriver en hel lang greie, med definisjoner og unntak og spesialtillatelser.
  Hilsen jusstudenten, hvis ikke det ble tydelig etter første linje.

 43. Ingvild Haug on 17. februar 2014 at 20:35 said:

  Alle skoler og arbeidsplasser skulle hatt en cafe-sone i hyggelige og innbydende omgivelser med egen Barista tilgjengelig.

 44. Tror et forbud mot bruk av mobil når en er sammen med venner og familie hadde vært en bra ting!

 45. helene on 17. februar 2014 at 20:56 said:

  en lov for Norske jobb-plasser å tilby sosial vin/øl-kos på slaget 3 hver fredag, som en innledning til helgen :)
  *snygt

 46. At alle ensomme mennesker hadde krav på å få hund på resept av sin fastlege. Mot at de var snille med hunden, selvfølgelig. Det gadde vært noe, det! Bare tenk: Alle som har eller har hatt hund vet hvor lett (nærmest uungåelig) det er å komme i snakk med andre hundeeiere når man er ute på tur. Så får man kanskje noen venner på kjøpet, også?

 47. Jeg tror norge ville vært et bedre land dersom det fantes en tjeneste man kunne låne valper/kattunger for en dag! Hvor herlig hadde det ikke vært å kunne låne en liten krabat å kose på, på de ekstra tunge søndagene?

  Litt mer realistisk (og også fordi jeg nå så at kommentatoren ovenfor hadde omtrent akkurat samme drøm som meg, haha), håper jeg Norge en dag adopterer noe av åpenheten og venneligheten fra andre kulturer! :) Vekk med jantaloven, og bort med holdninger som sier vi kun skal passe på oss selv, og ikke trenger å gripe inn når vi ser fremmede ha problemer!

 48. Merker at jeg er litt Oslo-sentrert her, og at det ble ganske spesifikt; det rommer ikke hele befolkningens behov, men jeg ville være konkret. Jeg ønsker et bibliotek med et større, bredere og mer spennende utvalg på avdeling for foto, design og kunst, gjerne også myyyye mer oppdatert innenfor norske og skandinaviske magasiner og tidsskrifter, det blir for meget å kreve hele det internasjonale til en hver tid her. Som student og ung i Oslo (forsåvidt Norge også), har jeg vokst opp med et traust og uinspirerende bibliotekutvalg. Det er så stort forbedringspotensial!! Deichmann i Oslo er (som jeg har hørt) ikke like interessant som det i Trondheim. Dermed har jeg trua på at Norges hovedstad også kan bli bedre her. For oss som ikke har råd til bøker og magasiner og alt det andre man skal presse i et budsjett i måneden, så er biblioteket et must for ekstra påfyll av litteratur, film og inspirasjon. Jeg kan ikke vente nesten til det åpner i Bjørvika (om lenge), men er så redd for å bli skuffet.

 49. Rabatt for de som smiler på butikken!

 50. Ååå, så sinnsykt fine (!!)
  Jeg tror en lov MOT janteloven ville vært bra. Eller gratis mat til skolebarna. Tenk at fanger får gratis mat hver dag, men ikke elever.. Lille nøtte-Norge :-)

  Sandra/reisedagboka.net

 51. Gratis kaffe til alle studenter hver mandag! :D

 52. Ragnild on 18. februar 2014 at 10:46 said:

  Norge hadde blitt et hyggeligere land om vi snakket litt mer positivt til og om hverandre – ikke bare legge ut om alt som er negativt og burde vært annerledes :-) – ….. her har norsk presse litt å ta til seg …. de kan slutt med all elendighetsbeskrivelse … i lovens navn

 53. Elini:) on 18. februar 2014 at 11:03 said:

  En lov mot mobbing, en mot sykehuskøer, og lov om gratis skolemat til alle barn :):)
  Ha en super dag alle sammen :)
  Hilsen Elini:)

 54. Ingvild on 18. februar 2014 at 11:51 said:

  Jeg har inntrykket av at ting man blir pålagt å gjøre minsker lysten fil å faktisk gjennomføre det, uansett hvor fint det i utgangspunktet er. Derfor foreslår jeg noe så simpelt som at loven skulle åpnet for muligheten til å ta en pils eller et glass vin i en altfor grønn park midt i byen på en fin sommerdag i selskap av en engangnsgrill og en håndfull altfor gode venner, men kun hvis man på samme tid klarer å ta hensyn til menneskene rundt :)

 55. emilie on 18. februar 2014 at 13:53 said:

  jeg ønsker en lov om meditasjon, filosofi og selvutvikling som fag på feks ungdoms- og videregående skoler. så kunne flere fått muligheten til å jobbe med seg selv, før de er femti og langt ned i kjelleren:)

 56. Tina Rotberg Triger on 18. februar 2014 at 14:14 said:

  Det skulle vært påbudt å smile til andre mennesker på gata :) Det er så utrolig viktig å heve blikket fra skotuppene og sin egen lille boble og se menneskene rundt seg, kjente som ukjente. Hvem vet hvor mye et smil kan bety for en person du tilfeldig passerer på gata i en travel hverdag?
  tina.triger@live.com

 57. Hanne on 18. februar 2014 at 14:21 said:

  Lovforslag:
  At eldre brukes mer aktivt som en ressurs i samfunnet – både i barnehager og skole, og motsatt:
  at barnehager kan brukes mer som en ressurs i samfunnet – med besøksdager på omsorgshjem og sykehjem.

 58. Hadde det vært opp til min fornuftige side, ville jeg nok sagt at det å uttale seg rasistisk eller å se ned på et annet medmenneske skulle vært straffbart. Da måtte personen som hadde gjort eller sagt noe, måtte jobbe for samfunnet.

  Men hvis det hadde vært opp til min «kreative» side, ville jeg nok lagd en lov om at det skulle være mulig å oppnå «the american dream» i norge, og kunne leve av f.eks å være sanger, noe innenfor mote eller skuespiller og kunne leve av det uten å måtte dra til utlandet :)

  – Sandra Holck

 59. Det er obligatorisk å være hjelpsom/snill minst èn gang om dagen mot fremmede. DET hadde vært fint. :D

 60. at folk åpnet seg mer for de rundt dem. inviterte den eldre ensomme naboen over på gullrekka på fredag, eller lager en varm kopp te og åpner døra for den litt tilbakestående naboen når det er tordenvær og han er livredd.

 61. Jeg skulle gjerne sett at vi hadde en pålagt smiledag (som naturligvis aldri ville blitt falsk, fordi det var innforstått og en del av kulturen vår at det var sånn det var). Det var kun positive tanker, smittende smil, og rungende latter som alle i nærheten ville føle en tilhørighet til. Et ekstra blidt «hei!» til bussjåfører, og de i kassa på Rimi – alle som er med å hjelpe deg fra A til Å ila en dag : )

 62. Camilla on 18. februar 2014 at 21:27 said:

  Pålagt «besteforeldre kan ta ut x antall barnebarn-er-syk-dag-er»!
  Det hadde nok hjulpet mange familier når foreldrenes egne fri dager pga sykt barn er oppbrukt, og man så vidt er halvveis i året når lillemann nok engang får feber eller omgangssyken.

  Camilla, skogsmusa@hotmail.no

 63. Det er ikkje mitt eige forslag, men son til Lisa Tønne: Jacob, sitt: Alle har lov til å gråte.
  Og det har til og med fått støtte frå sjølvsaste Jens Stoltenberg (http://instagram.com/p/iJP6lcg4WO/)

 64. Annemarie on 18. februar 2014 at 21:44 said:

  Jeg har lyst til å si Kardemommeloven, men den eksisterer jo allerede, selv om den ikke er en ordentlig lov.
  Jeg tror Norge hadde blitt et enda finere land med Loven om Frivillighet. Den innebærer at man får en time fri fra jobben i uka eller fritak for studiepoeng dersom man er student, hvis man gjør frivillig arbeid. For eksempel er besøksvenn på gamlehjem eller i fengsel, leksehjelp eller lignende. Fint for alle parter! :)

 65. Jenny Olea on 18. februar 2014 at 22:23 said:

  Jeg ønsker meg en lov hvor det blir obligatorisk for alle å samtale med mennesker med et annet livssyn enn seg selv. Ulikt mange andre synes jeg ikke religion i seg selv er så skummelt, men jeg synes det er trist å se at det er så mange fordommer og gale antakelser rundt det. Det er så mange med bastante meninger, og stygge utalelser om noens religion er kanskje noe av det som kan såre andre mest Derfor skulle jeg ønske at man i Norge var flinkere til å prate med andre, fremfor å skrive en stygg kommentar om det i kommentarfeltene. At mange er flinke til å stå frem og vise seg som flotte mennesker med en religiøs bakgrunn er fint, men jeg tror likevel at det hadde vært bedre om man faktisk pratet med personer og ikke bare leste om dem i avisen. Også håper jeg at nordmenn skal klare å se hvor like vi alle egentlig er, uavhengig livssyn.

 66. Hva med en lov som tilsier at alle som bor her må respektere norsk lov :))

 67. Jeg skulle ønske det var påkrevd å smake på kaviar før man sier at man ikke liker det!:)

 68. Det burde være påkrevd å smile til alle man møter på sin vei. Et smil gjør verden til et bedre sted!

 69. En norsk lov bør være å bryte alle tabuer.
  På lik linje som at ytringsfrihed bør finde sted, bør jeg få lov til å drikke smirnoff ice i en alder av tjue, uten at noen skal syntes noe om det.

  Fred skal få lov til å ha sex med Ole,
  Guri skal få ta plastisk kirurgi, og jeg skal drikke smirnoff ice. Og det er helt greit!

 70. i storbyer eller småbyer kunne de arrangert byttekvelder. Slik at feks en gang hver andre måned kunne folk kommet til et leigt lokale med klær de ikke lenger bruker, å byttet med noen andre.
  Også synes jeg utekinoer kunne ha blitt arrangert mye oftere slik som i USA, Utenfor et stort område. Folk kunne ha sittet på gresset om sommerene å spist å kost seg med mange folk, eller hatt en date med seg. Det hadde vært skikkelig koselig og sommerstemmning!

 71. Bli kjent med en ny person dag. Da kunne unge og eldre, store og små, lange og korte, runde og tynne alle måtte da snakke med en ny person:) En dag da de som er ensome ikke ville følt seg ensom, da en trist kunne blit litt mer glad, en som kjedet seg fått en utfordring.

 72. Ingrid on 19. februar 2014 at 18:26 said:

  Kanskje ville eg innført ei frukostlov, som sa at ein skal ha minst ein lang frukost midt i veka, ein slik frukost der ein tek seg tid til å sitje litt lenger og faktisk dekke bordet i staden for å smørje på kjøkenbenken. Ein frukost med lys på bordet og aller helst nokon andre like ovanfor seg, slik at dagen startar litt rolegare, og med eit snev av helgekjensle i seg.

 73. Marlene Bakke on 19. februar 2014 at 19:29 said:

  hverdagslykkeloven:
  Blomstermandag – deilgige blomster på døren mandag ettermiddag.
  Trusetirsdag – alle går rundt i truse og drikker kaffe med sovesveis og smil om munnen.
  Bolleonsdag – varme nystekte boller på skole og jobb for å fylle lykkemagen midt i uka.
  Telystorsdag – fyll badekaret, fotbadet eller bare nyt litt kjærstekos og tenn masse masse lys.
  Kyssefredag – alle får minst et kyss, og de heldige får mange fler.

 74. Ida Lind on 19. februar 2014 at 20:13 said:

  Jeg skulle ønske det var en lov som sa at alle innbyggere måtte gjøre 2 timer veldedig arbeid hver uke. Norge er ekstremt gode på veldedighet- men jeg synes det virker som om de aller fleste kunne bidratt litt mer :)

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 75. Pingback: Et finere Norge | World of Mike

 76. Sigrid on 21. februar 2014 at 21:04 said:

  Jeg skulle ønske vi fikk en lov som oppfordret til gratis tannpleie! tannlegen tar altfor mye betalt :(

 77. Silje Sandvik on 22. februar 2014 at 19:43 said:

  Hvor koselig hadde det ikke vært om alle skulle gi et komplement til en fremmed hver dag?

 78. Jeg synes homofili skal bli obligatorisk undervisning, kan ha det i sammenheng med seksual-undervisning. Opplyse elever om at homofile er normale og er født slik, at det ikke er noe valg. Kjærlighet er kjærlighet, uansett hvem og hva man elsker.

  Norge har kommet veldig langt i politikken siden 2009, men det henger mye fordommer igjen i befolkningen.
  Ved en undervisning som opplyser mer om homofile, kan neste generasjon være mer opplyste og mindre dømmende.

  Grunnen til at jeg vil dette, er at jeg selv har blitt slått ned og lå på sykehus. 2 norske menn fulgte etter meg og banket meg nesten til døden. Jeg vet om flere andre homofile som har vært utsatt for lignende.

  Jeg gikk til media med dette, for jeg var sint, lei og ville ha en forandring. Vise politikerne at dette skjer.

  Jeg fikk ingen erstatning, gjerningsmennene ble tatt. Men, de ble sluppet fri uten straff.

  Jeg er en forkjemper for homofiles rettigheter, så det er min lov!

  Her er saken:
  http://www.bt.no/nyheter/lokalt/–Laa-blodig-og-besvimt-i-fire-timer-2494235.html#.UwlAh5j-Tww

  Mye negativt nå, men det er mitt forslag til loven. :) Ellers var notatboken og det andre fra BIEK utrolig fint, vil gjerne vinne. ;)

 79. Maren on 23. februar 2014 at 12:42 said:

  Jeg synes det burde være en lov om at man sier «gla i deg» mye oftere. Det er ingenting som er bedre å høre enn det. <3

 80. Rannveig Kh on 23. februar 2014 at 13:26 said:

  Hug a stranger monday :)
  Mandager er alltids litt tunge, så om det hadde vært lovpålagt å gi en fremmed en klem hver mandag så hadde kanskje resten av dagen virket litt lettere :)
  rankh@hotmail.no

 81. Bjørg on 23. februar 2014 at 16:38 said:

  Har du ikke noe fint å si, så ikke si noe i det hele tatt.
  Mindre klaging!

 82. eg ville innført boktirsdag kor alle måtte lese ein klassiker frå de gamle tider eller nye inspirerende ord frå nuet, for det hadde vært så himla fint og så utruleg kjekt.

 83. Norge burde hatt en lov om at hver eneste mennesker som blir født eller oppvokst i Norge burde fått «utlevert» en venn, sånn at alle og enhver hadde en venn og aldri var alene. En annen lov burde også være at alle burde få oppfylt sin største drøm, så lenge det ikke er noe sykt og voldelig. Jeg lever for drømmene mine og jeg vet at det er så mange som gjør det. For meg er drømmene mine alt. Kjære Norge, dette ville gjort mange liv enklere.

  Masse lykke til alle sammen, stor klem fra Nikita :)

 84. Frida on 2. mars 2014 at 09:55 said:

  Jeg syns at mobbing bland barn,unge og voksne burde bli satte en stoppe på. Man kan få et dårlig liv og leve med og man får ikke noen hyggelige dager. Håper at du likte kommentaren min og at jeg kansje kan vinne denne gangen. Jeg pleier ikke og vinne. Jeg hadde satt stor pris på de. Klem fra meg frida:)

 85. Frida on 2. mars 2014 at 09:58 said:

  Jeg synes at alle skoler i Norge burde være gratis. Privat skoler og montisorri skoler også .det er jo kan jo være at fordrevne til det barnet som går på den privat skolen ikke har rå til og betale den den skal. Og man bor langt vekk fra en vanlig skole

 86. Ella on 4. mars 2014 at 13:02 said:

  En lov jeg synes kunne være grei å få innført er «ikke lov å kreve at elevene skal gjøre skolearbeid på en lørdag». :)

 87. Merete Svartis Ludviksen on 6. mars 2014 at 09:52 said:

  PAY IT FORVARD!!!!!!!!!
  Noen nærmere utdyping trengs egentlig ikke, annet at jeg skulle så inderlig gjerne sett at alle ble med:)
  Å hjelpe andre, der man selv kanskje for en tid tilbake fikk hjelp, ville glede!
  *den følelsen………… å se gleden i andres ansikt, og følelsen av å kunne bidra:)

  Mvh
  Merete Svartis Ludviksen
  merete1974@hotmail.com

 88. Siv on 7. mars 2014 at 10:55 said:

  Jeg skulle ønske det fantes en lov mot mobbing, og at det virkelig fungerte, for mobbing er noe av det verste som finnes.
  Mvh Siv (sivojento@hotmail.com)

 89. Marlen A. on 8. mars 2014 at 13:40 said:

  En motlov til janteloven, som sier det at du har lovt til å være stolt over deg selv og dine prestasjoner.

 90. Martine b on 10. mars 2014 at 02:27 said:

  alle har krav på å bli klødd på ryggen hver morgen og kveld

 91. Hanna on 10. mars 2014 at 11:45 said:

  Gratis kanelboller på hvert bakeri hver mandag :)

 92. Marte on 12. mars 2014 at 19:53 said:

  At litt av pengene vi betaler , blir gikk til trengende land som trenger medisiner og mat.

 93. Margrethe K. J. on 17. mars 2014 at 09:14 said:

  Fått innført dyrepoliti. margrethekarijord(ætt)gmail.com

 94. Det burde være en lov i norge som sier at alle burde få høre minst en gang om dagen at noen er glad i deg og setter pris på deg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation