Papir med mening

INFINITUMINFINITUM

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker magasiner, og jeg elsker at noen fremdeles tørr å satse på print. Det er helt riktig at internett har lagt sin brems på behovet, men et nettmagasin vil aldri aldri kunne gi den samme følelsen som et godt printmagasin. Det er noe med det å lese noe fra perm til perm. Vi ser stadig flere bruke redaksjonell kommunikasjon som en del av merkervarens strategi. Acne for eksempel, som markedsfører ene og alene gjennom Acne Paper. Tusenvis av salonger og skjønnhetskjeder lager beautymagasiner for å inspirere og formidle reklamen mer mellom linjene. I forrige uke var jeg på lanseringen av Resirks nye magasin Infinitum.

Infinitum er et smart magasin, hvor budskapet og følelsen man sitter igjen med, er rettet mot det de jobber med. Det handler om tankene, ideene og tingene som gjør vår tilværelse litt smartere og bedre. De har snakket med unge mennesker som tør å skape nye holdninger. Som de selv sa har de hatt et ønske om å ta ungdom på alvor, ikke være en pekepinn på leveregler eller holdninger, men belyse viktigheten av miljø og resirkulering. Jeg syns magasinet er i ypperste klasse for målgruppen. Layouten er profesjonell, med en spennende grid og veldig fine bilder. Innholdet har dybde, med en meget smart undertone og ettersmak. Absolutt verdt å sjekke ut.

INFINITUMINFINITUMINFINITUMINFINITUMINFINITUMINFINITUMINFINITUMINFINITUMINFINITUM

Magasinet deles ut gratis på samtlige skoler, høgskoler og kaffeer.
_

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “Papir med mening

  1. Jeg er på desperat leting etter et nytt kamera (merk: IKKE speilrefleks), har du noen tips – du som tar så fine bilder??

    • Hmm. Jeg jobber bare med speilrefleks, og har alltid gjort det. Så jeg tror ikke jeg kan hjelpe deg der. Ikke med SÅ bra dybde og kvalitet hvertfall, men det finnes jo mange gode kompaktkameraer om dagen. Sjekk ut fujifilm, vet de har mye brukbart :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation