Keep Calm & Drink Coffee

JAVAJAVA

Det er få ting vi mennesker verdsetter høyere enn en rolig start på dagen, helst med en vilt god kopp kaffe og dagens avis. Dessverre er det få dager som starter sånn – vi spiser som regel brødskiva på vei til dagens gjøremål. Hver morgen passerer jeg den lille gullruten av kaffeer på St.Hanshaugen. Du vet, i Ullevålsveien. Midt mellom søte Pascal og travle Baker Hansen, ligger Java Espressobar og Kaffeforetning. Det er nettopp her disse rolige sjelene sitter, og i dag var det på tide at jeg ble en av dem.

Java er en liten kafé, perfekt for rolige kaffeøyeblikk. De serverer kun litt gjærbakst som mat, men kaffen er i en klasse for seg selv (Kinfolk mener de har Oslos beste kaffe). I stedet for Wifi får du i gjengjeld dagens aviser og en usedvanlig rolig atmosfære med på kjøpet. Dessuten er de få barstolene plassert langs vinduet, noe som gjør stedet perfekt for å observasjon og titting. Rett og slett ypperlig for å tvinge deg selv til å senke skuldrene, til og med før dagen starter. De åpner dørene allerede klokken 7.

JAVAJAVAJAVAJAVAJAVAJAVAJAVAJAVAJAVAJAVA

God morgen og god mandag!
Du finner skjønnheten i Ullvålsveien 47.

_

Java Espressobar & Kaffeforetning is the perfect place for a calm cup of coffee.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “Keep Calm & Drink Coffee

  1. åh, det hørtes helt fantastisk ut. Skulle ønske jeg likte kaffe! Tror egentlig jeg burde det, når mannen er barista !

  2. Hedda on 11. februar 2014 at 21:06 said:

    Setter så pris på dine små Oslo-tips! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation