Mardou & Dean

Mardou & DeanMardou & Dean

Jeg tok pause fra fashion and fame tirsdag og onsdag. Litt fordi jeg trengte å slappe av, mest for å lade opp til gårsdagens visning. Norges heiteste designerduo, Ingrid Bredholt og Patrik Rosenfors, er designerne bak Marduo & Dean. De skuffer aldri. For det første er klærne en deilig blanding av noe ydmykt og beinhard attitude. For det andre er visningene i en klasse for seg selv (når vi snakker norsk mote): Lokasjonen er velvalgt, musikken er pulserende, modellene tramper. Alt var riktig i går, da en stappfull Kanonhallen ventet i spenning på en visning alle hadde store forventninger til. Jeg satt front row, det var stas, ikke minst en ypperlig mulighet til å fotografere og skyte en aldri så liten film.

Mardou & DeanMardou & DeanMardou & DeanMardou & DeanMardou & DeanMardou & DeanMardou & DeanMardou & DeanMardou & DeanMardou & DeanMardou & DeanMardou & Dean

_

Pics & vid from Mardou & Dean’s runway show yesterday. Ingrid Bredholt and Patrik Rosenfors are defiantly my favorite Norwegian designer duo.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “Mardou & Dean

  1. ELSKER DET!!

    Definitivt en stor favoritt!

  2. Mmm, me loves it too! Bra film, fanget det den skulle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation