Throwback Thursday

_MG_3572_MG_3557

.. til tiden da jeg hadde lengre hår og lys, lys hud som akkurat hadde fått hilse på våren. Jeg har nesten glemt hvordan det føles. Våren, altså. Hvordan det lukter, hvor vakker St.Hanshaugen er etter et par øl og pølser i parken med gode venner. Videre: Lyse kvelder, hvite kjoler, fuglekvitter og morgensex i full dagslys. Denne vinter-vår-overgangen prøver å ta knekken på humøret mitt. I det ene sekundet kan man fryktløst spasere i sneakers, i det andre åpner himmelen seg helt, med en grusom blanding av snø og regn. Heldigvis er det er sant som ordtaket sier: Det kommer alltid en ny vår. Og vet dere, den er like rundt hjørnet.

_

A glimpse back to the time when I had longer hair. My skin had just welcomed the first days of spring. I can barely remember how it feels – the tingling feeling of Oslo slowly turning into the city I love. This winter-spring-transition is driving me nuts. For a brief moment you can happily wear your sneakers, but suddenly it’s like the damn North Pole again. But soon, my loved ones, spring is right around the corner. I can smell it.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “Throwback Thursday

  1. Du slår pusten ut av meg med disse ordene, JEG MÅ HA VÅR NÅ! Ps. Nydelige bilder av deg!

  2. Jeg ser fram til våren, men denne blir annerledes, annerledes på en veldig fin måte :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation