knopp

6997078335_cf989e658b_b7154330944_969dfbeb9f_b

Jeg er i gang på min første uke hos Anti. Det er rart og spennende å tre inn i en stor bedrift. For første gang er jeg ikke herre i eget hus når det kommer til kreativitet og løsning, det er faktiske deadlines å forholde seg til, og det er først jeg får testet ut alt jeg har opparbeidet meg av erfaring og lærdom de siste årene. Det gjelder som med alt nytt – det er viktig å holde hodet hevet, være sikker på sine kunnskaper og tørre å ta ordet og ansvar. Å være uredd, enklere sagt. Dere vet, litt som å hoppe i havet; man lærer ikke å svømme før man prøver, fra knopp til blomst osv osv. Kveldene forsvinner i ulike visninger på Oslo Trend, men i kveld dropper jeg Fam Irvoll til fordel for min største inspirasjonskilde: En fin mann med skjegg. Jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn å slenge bena på bordet, lage god mat, se en halvbra serie og kline litt.

_

God kvæll.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

4 Thoughts on “knopp

 1. Guro on 5. februar 2014 at 19:09 said:

  Åh, det hørtes som en kjempeherlig kveld :)
  Hvor gammel er du egentlig?
  Visste du hva du ville bli, når du gikk på videregående?

 2. Så spennende! Alltid interessant å starte på noe nytt og vokse. Likte metaforene, og særlig de vakre bildene. Håper du får kost deg masse, jeg har tenkt å gjøre akkurat det samme i kveld :)

 3. Masse lykke til i Anti!

 4. Så utrolig spennende med nye eventyr!
  Ønsker deg masse lykke og suksess :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation