FAQ

whomike

Det er rart hvordan vi over tid har blitt så godt kjent. Dere som har vært her siden oppstarten, føler nok at dere kjenner meg. Jeg har mange tanker om hvem dere er, at vi ikke er så veldig ulike. Likevel er det merkelig å møte lesere; tanken på at dere vet alt om meg, mens jeg ikke vet noe om dere, kan være ganske skremmende. På grunn av dét, og siden jeg nå beveger meg inn i et kommersielt marked, er det viktig for meg å vite hvem dere er og hva dere liker. Bare sånn kan vi gjøre denne nettsiden best mulig, for alle parter. Så, jeg hadde blitt evig takknemlig hvis du kunne tatt deg tid til å svare på denne undersøkelsen. I gjengjeld vet jeg at det er mange nye lesere her, og flere spørsmål om alt fra favorittbøker, kjæresterier til studieretning og Westerdals. Derfor: Slipp løs alle hemninger og spør meg om det dere lurer på i kommentarfeltet. Let’s get to know each other.

_

I want to get to know my readers, but unfortunatly this survey is in Norwegian. One thing you can do, is to ask me anything! If you have any questions about me, what I like to read or what I do for a living, or anything else – the comments section is yours!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

14 Thoughts on “FAQ

 1. Jasemin on 3. februar 2014 at 20:37 said:

  Så fint med undersøkelse! rart at jeg føler jeg kjenner deg og fulgt deg fra starten, når du ikke aner hvem jeg er!
  Møtte deg en gang under markedsdagen da du jobba, tror jeg nevnte det for leenge siden, haha. Men altså nå holder jeg på med opptaksprøver til westerdals. og har kommet langt i selve Ideprosess, men ikke kommet så langt fysisk, har jeg dårlig tid eller?? føler alle er så mye flinkere enn meg og sikkert er ferdige allerede liksom…

 2. Er ikke lenge siden jeg oppdaget denne bloggen. Det var vell da du vant i Vixen awards for ikke mange dager siden! Med en gang traff du meg med din personlighet, stil og hvor inspirerende du er for meg. Liker veldig godt den personen du er. Du er ikke som alle andre bloggere, du har noe ekstra som gjør at jeg må følge deg hver dag… :)
  Det jeg også synes er veldig interessant er hva du har utdannet deg innen. Synes dette yrket høres veldig gøy ut, og jeg vet selv at jeg kommer til å jobbe med noe innen media. Akkurat hva, det vet jeg ikke enda. Jeg går i dag 2.året på videregående, og tenker veldig mye på hva jeg skal bli etterhvert. Et veldig vanskelig valg for meg. Hadde vært veldig gøy om du kunne skrevet litt om hvordan opplegget på skolen er, hva du har tenkt til å jobbe med senere i livet, og hvordan drømmekarrieren din ser ut. Hva slags egenskaper burde man ha som art designer/direction(?). Jeg liker å være kreativ, og liker hvordan man kan bruke sin egen fantasi og kreativitet til jobb, men problemet mitt er at jeg ikke vet om jeg er kreativ nok. Jeg vet ikke om jeg er den personen som kan klare å jobbe med noe kreativt, selv om det er det jeg har mest lyst til! Jeg har vanskelig med å tro på meg selv, men skulle virkelig ønske jeg kunne være god til noe. Jeg ønsker å bruke min egen kreativitet…
  I løpet av utdanningen ved Westerdals, utvikler man sine kreative evner eller har man rett og slett nødt til å være født med den perfekte kreativiteten?

  Ble en litt rotete kommentar, men håper du leser denne og kan svare meg på noe av dette!
  Uansett setter jeg utrolig stor pris på bloggen din, og du er en stor inspirasjonskilde for meg :)
  Ha en fin kveld videre!

 3. Svart på undersøkelsen, og håper virkelig du får noe utav det. Jeg vet helt ærlig ikke når jeg begynt å følge deg. Tror muligens det nærmer seg halvannet – to år? Jeg følger deg for å få inspirasjon. På vgs gikk jeg selv media, og det som fasinerer meg mest ved bloggen din er nok bildene – og det estetisk lekre designet på selve bloggen.

  Tekstene dine fasinerer meg også. Skrivingen har alltid hatt en plass i hjerteroten, og det er spennende å følge deg og se hvordan tekstene påvirkes av hva som skjer i livet ditt. Jeg kjenner meg igjen.

  Utenom så er jeg akkurat nå business-student i fantastiske Edinburgh, og en av dem som jakter på utfordringer – mens jeg søker etter de magiske øyeblikkene i hverdagen. Ja, forresten; skrev en offisiell blogg for Forsvaret i fjor – og vil du vite en masse, masse, masse om meg så finner du det fra september til juli her: http://marinegasten.com/

 4. Sunniva on 3. februar 2014 at 23:31 said:

  Kjempe lurt med undersøkelse, men hadde vært lurt å føre på «utlandet» på bosted, da jeg nok ikke er alene om å kombinerer det å bo i utenlandet med å lese bloggen din ;-)

 5. Anne Helene on 3. februar 2014 at 23:36 said:

  Har lest bloggen i et par år nå tenker jeg, og jeg trives med det da jeg synes du skiller deg positivt ut i mengden av «rosabloggere». Du tilbyr oss lesere noe som stikker dypere enn mye annet der ute. Tekstene dine er upåklagelige, en kan kjenne seg igjen, tolke og la seg inspirere av det du skriver. Ellers vil jeg spørre deg om du kan skrive et innlegg om Westerdals nå som det nærmer seg slutten, hvordan skiller skolen seg ut blant de andre og er det verdt å betale skolepengene for en utdannelse fra Westerdals? :-)

 6. Milla on 4. februar 2014 at 00:59 said:

  Jeg ble utrolig inspirert av bloggen din sekunder jeg oppdaget den – som ikke var for mange dagene siden, må jeg innrømme… Jeg er utrolig glad for at jeg fant den, hvertfall!

  Jeg synes alltid det er veldig spennende å høre om kjæresterier, har du noen spesiell som du vil fortelle oss litt om? Og liker du dyr, har du noen selv?

  :D

 7. Charlotte on 4. februar 2014 at 09:03 said:

  Kan du fortelle litt om tatoveringene dine?

 8. Signe on 4. februar 2014 at 14:35 said:

  Hvor i verden vil du reise akkurat nå?

  Hvor ofte trener du?

  Hva er din favorittmat?

  Favorittvin?

 9. Christi Elin on 4. februar 2014 at 16:20 said:

  Svart på spørreundersøkelsen. Jeg har nettopp begynt å lese bloggen din. Er et resultat av at du ble årets blogger, ble nysgjerrig – trykte innpå og bare hva? Hvorfor har jeg ikke snublet over denne før? Følte meg litt snytt, haha. «Jeg må være den eneste som ikke har fått med meg denne bloggen!» Jeg falt egentlig veldig, både for det jeg har sett av deg, bildene dine, design og innhold. Litt av alt, også gjør du det med skikkelig stil. Var i bunn og grunn litt «love at first sight». ;)

  Litt spørsmål:
  – Om du kunne gjort hva som helst, hva skulle du gjort da?
  – Beste tips nå som våren (eventually) kommer?
  – Beste bok du har lest?

 10. Linda Marie on 4. februar 2014 at 17:07 said:

  Jeg lurer veldig på hvordan Westerdals er som skole, og hvor forskjellig det er fra medier og kommunikasjon på videregående? Og hvordan opplever du at Art Direction er i forhold til Grafsk Design?

 11. Vida on 4. februar 2014 at 17:52 said:

  Hvilket kamera bruker du og eventuelt hvilke objektiver? Du tar gode bilder, og jeg er ute etter slik kvalitet når jeg ender min skolegang! Du får frem følelser og stemningen synes jeg. Redigerer du bildene og? Isåfall, hva redigerer du mest? (farger, kontraster, lys osv)

 12. Nadia on 5. februar 2014 at 08:58 said:

  Hva motiverer deg tll et lykkelig liv?
  Hvor er den fineste plassen du har vært i verden?
  Beste minne hit til?
  Hvordan fant du ut hva du ville med livet, hva du ville bli?

 13. Ingrid on 5. februar 2014 at 12:21 said:

  Hvordan styler du håret ditt? Det ser alltid smashing ut.

 14. marthe on 5. februar 2014 at 17:36 said:

  hvordan vet man at man er kreativ og flink nok for å velge det som studieretning?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation