weekend

friday morninIMG_0034

I dag loffer jeg rundt i comfy klær og mine nye favoritter fra Nike, som enda ikke har fått spasert i Oslos fineste gater. Jeg kjøpte dem dagen før snøen kom (typisk!), og nå står de bare pent på øverste hylle og venter på våren.  Da jeg våknet fant jeg frem alle coffe table-bøkene og magasinene mine, nå setter jeg gule lapper på alt jeg liker og høster inspirasjon til noe spennende. Helgen er fylt av fine sosialiteter, som definitivt er den beste måte å distrahere meg selv fra å jobbe i helgene også! I kveld skal vi feire Vivi, som på søndag flytter til København. I morgen skal vi bli fulle i finstasen på Gullfisken. Ellers er jeg oppslukt i denne sangen, denne bloggen, denne artikkelen om det å være naken og dette magasinet. Håper dere får en deilig helg, puss

_

A lazy Friday in comfy clothes and new kicks from Nike, which I bought the day before the snow arrived (I’ll be damned). Now they’re waiting for spring from the top of my shoe shelf. Despite today, this weekend is all about socializing and celebrating – red wine and friends is defiantly the perfect way to distract myself from working. Hope you’ll have a good one xo

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

7 Thoughts on “weekend

 1. ååå, lenkene fungerer ikkje :(

 2. Nammm, det så ut som en god frokost!

 3. elsker det du har på deg.

 4. Dorthea on 1. februar 2014 at 16:43 said:

  Hei, elsker bloggen din! Hvor er hatten fra? Den var fresh

  • Hei, åh takk! Så koselig! :D Den er fra Gina Tricot, for typ tre år siden eller noe sånn. Bremmen var større, jeg klipte den. Men de har en fin en på Gina nå også :)

 5. Karoline on 2. februar 2014 at 13:34 said:

  lenkene til artikkel og bloggen funker ikke. du vil ikke komme med noen litteraturtips kanskje, jeg har vært i en Hamsunperiode en liten stund, ny inspo søkes! :)
  Karoline

 6. De skoene var altfor fine!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation