dugg

Untitled

Ting smaker annerledes nå. Lydene er skarpere, sangene som beskrev kjærlighet; som fikk meg til å tenke på deg; som fikk meg til å skrive, plager meg. Selv om musikken går inn øregangen og blir en del av meg, føler jeg at budskapet er til noen andre. Jeg kan ikke elske sånn, ikke like feilfritt og rolig. Jeg vil heller ikke elske på den måten, jeg vil elske som oss. Som da sangene grep meg.

Ord og uttrykk uttales på en ny måte, øynene dine har ukjente blikk, håndtrykket ditt prøver ikke lenger å bevise noe. Fingertuppene dine kjenner kroppen min, nesen din er immun mot lukten, og når det gjelder kjønnet, har du sett og smakt det beste ved det også. De sier det er først i denne fasen man får se om kjærligheten overlever, eller om alt vi er, er instinktive dyr, avhengig av forelskelse og begjær.

_

Alt jeg har skrevet er fiksjon, bortsett fra det som er sant.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

5 Thoughts on “dugg

  1. Ah. Sånn er det.

  2. Åå, denne her traff meg. Så fint!

  3. Så utrolig fint!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation