KICKS & BOOTS

Lille Vinkel SkoLille Vinkel Sko

Første gang jeg sparte til ett par sko var jeg tolv år. Jeg snakker selvsagt om lyseblå Buffalos i slangeskinn. Siden den gang har sko vært en essensiell del av stilen min – både da jeg var metallhead og gikk i nagler, men også som radikal hippie. Jeg har slitt ut hundrevis av converse og dr.Martens, men aldri lagt store penger i det. Jeg kjøpte sko brukt, eller helt ok kopier for å klare å overleve resten av måneden. Jeg husker fremdeles da Stine kjøpte Jeffrey Campbell Lita, for over tusen kroner. Vi var alle vanvittig misunnelig, men forstod ikke hvordan hun kunne bruke mye penger på ett par heler. Det synet har endret seg med årene, for er det én ting man bør gi store deler av budsjettet til, så er det godt skotøy. Vi snakker kvalitet over kvantitet, og sko som varer i flere år, som er gode å gå i óg ser helt rå ut.

I Oslo er Lille Vinkel Sko overlegen når det gjelder kvalitet og utvalg. I hvert fall hvis du setter pris på håndlagde boots med unik design. Siden jeg begynte å jobbe der, for snart to år siden, har jeg kjøpt et nytt par altfor ofte. Jeg kan rett og slett ikke dy meg. De har blant annet mitt favorittmerke, Sendra: Badass boots fra Spania. For ikke å snakke om Wolverine, Loake, Hudson, Dundas (som faktisk er en liten Oslobasert bedrift), Frye og Primeboots. I tillegg har de klassikere fra Dr.Martens og Nike. For ikke å snakke om crewet! Som Johan for eksempel, som alltid hilser på kundene sånn her:

Lille Vinkel SkoLille Vinkel SkoLille Vinkel SkoLille Vinkel SkoLille Vinkel SkoLille Vinkel SkoLille Vinkel SkoLille Vinkel SkoLille Vinkel SkoLille Vinkel SkoLille Vinkel SkoLille Vinkel Sko

Lille Vinkel Sko har fire butikker i Oslo: Majorstuen, lille Hector i Hegdehaugsveien, Byporten og Lille Grensen. Det finnes også en outlet i Vestby, og en butikk i Stavanger og Bergen. Ellers er nettbutikken åpen døgnet rundt. Ps. Jeg jobber hver lørdag, og er rå til å selge (fint for meg, farlig for deg).

_

Lille Vinkel Sko is defiantly my favorite place in Oslo when it comes to killer boots and cute kicks.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

6 Thoughts on “KICKS & BOOTS

 1. Tonje on 28. januar 2014 at 15:06 said:

  Syns det er så rart at ridesko er det som er «inn» nå. Når jeg var mindre kjøpte jeg ridesko, syns de var kjempestygge, men poenget var jo at jeg skulle ri med dem, ikke bruke dem til hverdags. I dag ser jeg dem overalt, er litt morsomt. :) Jeg er ikke typen som følger med på mote, så jeg begynte å lure på om alle plutselig hadde fattet interessen for hest…

  • hehe. morsomt at du sier det. Det ene merket, Frye, startet faktisk bare med ridesko på 1800-tallet. Det er veldig mye cowboy ute og går, men det passer meg ypperlig! Det er noe harry og fett med det. Men ja, alle har sin smak :)

 2. Absolutely love the first ones pictured!

  x Michelle | thefeatherden.net

 3. Nora on 29. januar 2014 at 17:04 said:

  Tror jeg nettopp ble forelsket i de grå og svarte nikeskoene, å gud.

 4. Åh, lille vinkel! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation