Interns & beer

Beer and cute gurlsBeer and cute gurls

Det har vært en underlig uro i gangene på Westerdals de siste månedene. Helt siden oktober har flere av oss sendt søknader og portefølger til bedrifter over hele verden. Maja fikk ja fra Bacon for en liten stund tilbake, Vivi fikk nylig vite at hun fikk plassen i Homework og derfor flytter til Køben om en uke, og på torsdag fikk jeg endelig et positivt svar fra Anti. Endelig kunne vi senke skuldrene, og feiret det hele med en deilig Thai-middag, rødvin og et glass øl på Colonel Mustard.

Jeg elsker Thai og Indisk. Først og fremst å spise det, men også å handle inn og lage måltidene. Man trenger masse grønnsaker, urter, krydder og flere glass med godsaker (chutney, kokosnøttmelk, curry, you name it). Jeg har allerede tipset om Gutta, når det gjelder gode grønnsaker og råvarer, men Oslo har mange flere steder for den slags – ikke minst for en mye billigere penge. Mine favoritter: Grønland Torg og Sultan på Grünerløkka. Sultan er en trang, stappfull sjappe midt i Thorvald Meyers Gate, og der får man alt man trenger til deilige, smakfulle middagsretter.

Beer and cute gurlsBeer and cute gurlsBeer and cute gurlsBeer and cute gurlsBeer and cute gurlsBeer and cute gurlsBeer and cute gurlsBeer and cute gurlsBeer and cute gurls

Etter middag og litt rødvin, tuslet meg og Vivi videre for å finne Maja (som så vidt var våken etter en lang dag med opptak med Bacon), for å drikke øl på Colonel Mustard. Colonel ligger ved Alexander Kiellandsplass, har nydelige lamper i taket, serverer Schous i ekte ølglass og har et vilt utvalg av brettspill. Dessuten serverer de deilige burgere og hjemmelaget fries. På dagtid er stedet perfekt for lunsjmøter eller kleine dater. Absolutt en av mine favoritter i byen.

Beer and cute gurlsBeer and cute gurlsBeer and cute gurlsBeer and cute gurlsBeer and cute gurlsBeer and cute gurlsBeer and cute gurls

Og det var den feiringen. Nå ligger jeg langflat på sofaen og lengter etter skjegget og søndagskosen. Håper dere har hatt en fin kveld.

_

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

3 Thoughts on “Interns & beer

  1. This all looks sooooo good! I love your photography as well, the colours are all so warm – really makes me want to be there :)

    x Michelle | thefeatherden.net

  2. Det er rart å lese om en som lever akkurat det livet jeg drømte om for to-tre år siden. Samme skolen, samme maten, samme baren.
    Fant nylig bloggen din (trodde aldri jeg skulle finne ny favorittblogg fra Vixen blog awards, – det er fint å se de har utvidet horisonten litt), og jeg tror nok jeg blir her så lenge du gidder å poste. Ville egentlig bare rose deg for å ha en flott blogg, og si at jeg er her. Er ikke kjent for å være den flinkeste til å kommentere, men har hørt bloggere setter pris på sånt. :) All lykke til videre! Gleder meg til å følge med!

  3. når jeg leste kommentaren over måtte jeg bare skrive en jeg og! Jeg sjekket tilfeldig resultatene av VIXEN BLOG AWARDS uten å tenke over det. Jeg er nemlig ikke den som har vært glad i blogger, helt til jeg fant din. Men at jeg kan relatere så utrolig mye til deg er litt skummelt.. jeg drømmer om AD på Westerdals, jeg drømmer om vin, god mat og et kreativt selskap, jeg drømmer om å komme meg vekk fra ei lita bygd. Jeg går ennå bare på media og kommunikasjon på vgs. men når jeg er ferdig her skal Westerdals garantert få en søknad av meg. Vet selvsagt at bloggen ikke er DEG, men et lite bilde av deg, sant eller ikke. Men sånn som bilde av deg her er, for jeg bare en tanke i hodet mitt, livet ditt er PERFEKT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation