faux fur friday

fauxfauxdobbelfake

De siste to dagene har vært en eneste stor feiring. Tusen takk for alle gratulasjoner! Jeg vet ikke om dere fikk med dere det, men kampanje.com intervjuet meg like etter seieren, noe som resulterte i at jeg endelig fikk praksisplassen jeg har lengtet etter i ANTI. I går skålet jeg med mine to favorittader, Vivi & Maja, men det skal vi snakke mer om siden. I dag har jeg på meg en deilig faux fur jakke fra HM, som jeg kjøpte for 100 (!) kr. Fargen er en deilig blanding av grå og beige, og var akkurat det jeg trengte for å overleve vinteren; forbli varm uten å bli superfattig. Hurra!

_

God helg!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

6 Thoughts on “faux fur friday

 1. Gratulerer med seieren og praksisplass! Leste akkurat intervjuet med kampanje.com og må si det er gøy å høre at du var litt alternativ på ungdomskolen du også, virker som det er mange fine mennesker som var det :)

 2. Forreførste: DU ER SÅ NYDELIG! Og gratulerer med plass og stas! Vel fortjent, alt sammen :) Blogga kort om deg i dag, bare for å understreke hvor fortjent det er. God natt og god helg!

 3. Agnete on 25. januar 2014 at 05:03 said:

  Gratulerer så mye! Jeg fant bloggen din for noen år siden og kommer innom litt nå og da. Jeg blir alltid positivt overrasket over hvor mye du gir i tekstene dine. Jeg kunne ønske jeg turte å gjøre det samme. De lever kun i dagboken.
  Gratulerer så mye med suksessen med både blogg og praksisplass. Jeg er utdannet AD selv, men befinner meg i Melbourne fortsatt etterom frykten for å komme hjem og feile er for stor.

  Du inspirerer!

  • Hei, hjertelig takk for gratulasjoner! Ah, men Melbourne er fint det også vel? Alle er redd for å feile, det er en del av å være menneske tror jeg. Vi må vel bare bite tenna sammen. Lykke til videre, takk igjen!

 4. Barbro Z on 26. januar 2014 at 16:07 said:

  Gratulerer så masse!
  Oppdaget bloggen din for ikke så lenge siden, og siden det har jeg tittet innom hver dag. Du skriver så utrolig nydelige og inspirerende tekster, og har så vakre bilder. Føler meg alltid inspirert og i godt humør etter jeg har vært innom her :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation