TOM WOOD & black coffee

Kolonialen & TOM WOODKolonialen & TOM WOODKolonialen & TOM WOODKolonialen & TOM WOODKolonialen & TOM WOODKolonialen & TOM WOODKolonialen & TOM WOODKolonialen & TOM WOODKolonialen & TOM WOODKolonialen & TOM WOODKolonialen & TOM WOODKolonialen & TOM WOOD

Dette er ikke hvilken som helst torsdag. Det er rart å være igang med Bachelorsemesteret – ingen undervisning, plutselig bestemmer jeg selv når jeg vil våkne. I går hadde jeg overnatting av min deilige mann, som forresten har anlagt verdens deiligste skjegg, noe som ledet til natterangling og late morgentimer. Absolutt den fineste starten man kan ha på en dag. I dag snør det i Oslo, sidelengs. Jeg har funnet favorittplassen på Kolonialen (som forresten serverer tidenes forkost frem til 13), etter mye titting på Ekse – de har fått inn altfor mange fine nyheter siden sist. Jeg har latt meg fryde av Tom Wood samlingen i en evighet, og nå kan jeg endelig bære en stolt på min egen finger. Hurra! Snart kommer Oslos fineste damer, for lunsjdate og idémyldring. Ha en nydelig torsdag!

_

I’m back at my favorite spot at Kolonialen, after a lazy and cosy morning with my man – now, finally, with a Tom Wood ring on my finger. This is a good day!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

3 Thoughts on “TOM WOOD & black coffee

  1. Lykke til med Bachelor! Jeg er igang med Bachelorsemesteret selv, og jeg syns det allerede er utfordrende. Dette blir noen interessante måneder :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation