wardrobe checklist

x8y3wvw2

«An easier way to get dressed and make your mornings a bit less stressful is to make sure you have all your basics covered. I’m talking white t-shirts, white shirts, black pants etc; things that are versatile and can be combined with pretty much everything.»
_

Maria Nguyen, ofte bedre kjent som Vanilla Scented, skrev for to dager siden et vilt fint innlegg: Wardrobe Checklist. I flere år har jeg kjøpt alt mulig dritt, i masse farger og rare fasonger, som jeg elsker i øyeblikket jeg kjøper dem og går lei av etter en mnd. I verste bruk og kast-stil. De siste årene har jeg skjerpet meg, kjøpt tidløse plagg jeg kan ha bruk for og sette pris på lenge. Og i riktig shoppingtid (salg salg salg), la Maria ut denne listen, som en påminner og ikke minst en handleliste til oss håpløse. Den dama kan klær!

Maria Nguyen, better know as Vanilla Scented, wrote the perfect post two days ago: Wardrobe Checklist.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One Thought on “wardrobe checklist

  1. jasemin on 14. januar 2014 at 18:50 said:

    Gjett’a, i håpet om å klare at lille meg kommer inn på westerdals til høsten, sitter jeg her, 17 timer før opptaket starter, med hjerte i halsen. Jeg har ikke en fungerende data, ikke programvare ikke styr på noe som helst. Jeg har lyst til å klare det, og da kan jeg klare det right? Jeg får leve i håpet om at om jeg starter oppgavene noen uker senere så er det ikke sååå krise, eller hva? (need some valium)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation