COMFY chic

KolonihagenKolonihagenKolonihagenKolonihagen

Endelig er håret mitt så langt at det akkurat går i en strikk bak (med unntak av noen halvsjarmerende fjon som stadig faller frem). På onsdag så jeg ca sånn ut; ikledd en genser jeg har gått med daglig siden anskaffelse og et par favorittbukser. Jeg merker jeg stadig velger større plagg sammen, før var jeg veldig opptatt av å ha enten noe stramt over eller under. Oversized klær er rett og slett mer kledelig: Jeg liker at klærne formes av kroppen, heller enn at de former kroppen på en unaturlig måte. Med unntak av stramme jeans som alltid bidrar til søte sprettrumper, selvsagt.

_

Finally I can get my hair in a tiny ponytail again. This is how I looked wednesday; wearing a sweater I’ve been wearing since the day I bought it and a pair of favorite pants. I increasingly wear more oversized clothes, I just love how they are formed by the body, and not the other way around. With the exception of skinny jeans of course, which always manage to form a cute bouncing booty.

Wearing: sweater from Monki | 2nd hand pants from Fretex | Boots from Sixty Seven, LVS
_

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One Thought on “COMFY chic

  1. Genseren er SÅ fin på deg at jeg dro til Monki for å kjøpe lik. Gikk ut uten ny genser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation