Amanda & the bakers

O julO julO julO jul

En aldri så liten mobilbildecollage fra gårsdagens julebakst hos Amanda. Vi hørte på julemusikk, lærte Tatiana å lage pepperkaker og koste med katten, Ramon, som jeg ble dypt forelsket i. For første gang smakte jeg pepperkaker med blåmuggost: Damn! Årets julegodt skal erstattes med det for å sirresånn. Ta dere tid til gode venner, snakk om menn og sex og savn og lykke. Lag litt mat, drikk litt rødvin. Det er jo det fineste.

_

Pics from yesterdays baking session with Amanda and Tatiana. I tried gingerbread with blue cheese, and seriously, I’ll take that over Christmas candy any day! It was such a great evening. Make sure you spend some time with good friends, talk about men and sex, privation and joy. It’s the best thing.
_

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One Thought on “Amanda & the bakers

  1. Ha en deilig jul, Mike!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation