lovers

LUNDLUNDLUNDLUNDLUNDLUNDLUNDLUNDLUNDLUND

I dag leste jeg denne teksten da jeg spiste frokost. Like etter at jeg fant bildene ovenfor. Det er nesten ett år siden jeg skrev den, og det er ingen hemmlighet at den var inspirert av mannen som var dikteren, som ble elskeren, som ble målet, som ble kjærligheten. Jeg forstår meg ikke på det. Kjærlighet, altså. Først og fremst på hvordan den kommer helt uventet, men også i hvilken form. Det er alltid nytt og annerledes. Hver gang føles som den første gangen. Jeg lurer på om jeg noen gang har elsket før. Har jeg noen gang elsket noen før? Har jeg vært trangsynt på grunn av mine forventninger til hvordan, hvem og hvorfor? Det hele har vært så logisk tidligere: Det er riktig fordi.. Det er aldri riktig fordi. Er det riktig, er det riktig punktum. Han er alt jeg ikke er, jeg er alt han ikke er. Det eneste vi har til felles er heit lidenskap og kreativitet, og at vi liker usunne mengder nærhet. Det er fint – hvordan mennesker finner hverdanger. Gjerne med fordommer og forskjellige utgangspunkt, for ikke å snakke om mål, og likevel trekkes mot hverandre med en ustoppelig kraft. Som +/-. Når pilen er skytt er det ingen vei tilbake, er det ikke det man sier? Man kan rømme, leve i benektelse (som jeg gjorde i nesten et halvt år), eller så kan man innse at man er mer enn bare kropper og begjær, og la det hele eskalere. Slippe kontrollen, go with the flow, se hvor tilfeldigheten tar det. Jeg mener, hva er det værste som kan skje? Det er som Carrie sier: It wasn’t logic, it was love. Og i går bestilte vi charterferie, fordi alt vi trenger er varme og hverandre i minimal bekledning.

_

Håper dere får en naken og romantisk søndag. Enten med kjærester, eller et menneske dere møtte for bare timer siden på et svett dansegulv. Det fineste med mennesker er at de er til for å nytes. Enten som en tilfeldig desembernatt, eller som noe man lenge har fryktet: evigheten.

Bilder: Lundlund

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “lovers

  1. Ingrid on 16. desember 2013 at 20:23 said:

    Du er virkelig helt fantastisk!!!

  2. Ingrid Spektor on 20. desember 2013 at 00:46 said:

    ÅH, fantastisk skrevet!
    Du fortjener virkelig å ha det så fint! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation