KIMBYMIKE

KIM BY MIKEKIM BY MIKEKIM BY MIKE

Hei, god fredag. Husker dere jeansen jeg designer for Noisy May? Den er allerede langt i prosessen og forrige uke fikk jeg prøve den på. Ah, det er så spennende, fint og rart. Jeg fikk også en gladnyhet om at salgsteamet har hatt skikkelig suksess med den – jeansen er allerede solgt til hele 10 forskjellige land, til og med ASOS har kjøpt et stort opplag. Nok en gang en deilig bekreftelse på at det jeg gjør settes pris på. Det finnes neppe noe finere. Buksen får du selv kjøpt når våren begynner å sette sitt preg på landet igjen. Det er ingen hemmlighet at jeg gleder meg som et barn til å se deilige piker verden over, tusle rundt i noe jeg selv har designet. Den er lys, enkel og perfekt for sene sommerkvelder.

_

Hi there kitties. This is the first real sneak peek of the jeans I’m designing for Noisy May. It’s happening so fast, and last week I finally tried it on. It’s so exciting, almost unreal. I got some great news as well: It’s already sold to more than 10 countries. Even ASOS bought it. I’m so excited! You’ll get a hold of it when the spring comes. And it’s no secret that I’m looking forward to see pretty girls all over the world, wearing my design. KIM BY MIKE is simple and nostalgic in this old, light blue color: Perfect for late summer nights.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

8 Thoughts on “KIMBYMIKE

 1. du er så flink! gratulerer :)

 2. Så gøy! Vis oss mer, av buksen så klart :)

 3. Så spennende. Lykke til med lanseringen :)

 4. dette var gøy å høre, gleder meg!

 5. vi gleder oss masse, og syns jeansen din er RÅÅ!!! :)

 6. wow, så gøy :D Gratulerer

 7. anna on 14. mars 2014 at 14:04 said:

  I bought them this morming :-) They will be perfect for Spring in Italy.
  Didn’t know your blog, nice to have found it!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation