GUTTA

GUTTAGUTTA

En av de største trendene i Oslo for tiden, er gode råvarer. Folk har blitt kresne og passer på å nevne at banen de spiser er økologisk. Vi bruker en formue på god mot, og velger lett en svindyr chorizo over First Price salamien. Det føles og smaker rett og slett bedre. I høst åpnet Mathallen, med et vanvittig mangfold av denslags. Men som dere vet, liker jeg best de små butikkene. Heldigvis for meg ligger Oslos fineste råvarehandel rett utenfor døra mi! Det hender jeg handler der når økonomien tillater det, men oftest går jeg bare innom for å se – krukkene, innpakningen og grønsakene er så vakkert fremstilt. De har alt her; mest kortreist, men også delikatesser fra andre steder av verden. Jeg snakker selvsagt om GUTTA.

Gutta på Haugen er et matsmykke i Oslo som gir deg gode gourmetopplevelser fra Norge og kontinentet. De har de gode basisvarene – nykvernet fersk Kaffa kaffe, godt brød fra Åpent Bakeri, nyskåret spekeskinke fra Parma, fersk asparges, modne tomater, Eplemost fra Ringi, vellagret parmesan, god olivenolje, deilig italiensk pasta og et vell av kondimenter som hever maten fra terningkast fire til en blank sekser. Og når det gjelder det nylig oppusset lokalet, får det en sekser også: Trangt, men høyt under taket, og et mangfold av varer som fargelegger lokalet fra tak til gulv. Man blir lykkelig, rett og slett. For ikke å snakke om sulten. Bare se her:

GUTTAGUTTAGUTTAGUTTAGUTTAGUTTAGUTTAGUTTAGUTTAGUTTAGUTTAGUTTAGUTTAGUTTAGUTTAGUTTAGUTTAGUTTA

Lokalet ligger i Ullevålsveien 45 på St Hanshaugen. Ps. Her finner man lett julegaver til noen som har alt.

_

There’s one trend that’s continuously growing in Oslo – the care for quality ingredients and locally produced fresh food. People are discerning when it comes to food around here, and makes sure to mention that the fruit they eat is organic. My favorite store, despite the price, is Gutta på Haugen. A small, charming place where you can buy all the goodies for a good meal. Mostly I go there to look at all the cute jars and package design – which makes the store so colorful and nostalgic. But if I do have some spared money at the end of the month, I make sure to spend it here. At least on a locally made ice cream or eggs from a farm right by. It’s just such a romantic feeling about it. The store is localized at Ullevålsveien 45, St Hanshaugen.
_

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

3 Thoughts on “GUTTA

  1. ELSKER gutta! Legger igjen mer penger der enn mitt stakkars lille studentbudsjett strengt talt tillater.

  2. Så masse digg! Jeg dør litt av ostedisken, når denne bebisen er ute av magen da skal jeg fråtse i deilige oster..

  3. Pingback: helt riktig | World of Mike

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation