Rable Rable

IMG_6656

Nok en gang blir jeg overasket over at det plutselig er mandag. I dag dog ikke hvilken som helst mandag. Jeg har nettopp presentert magasinkonseptet jeg har jobbet med de to siste månedene, og nå er det bare en rapport mellom dette semesteret og en etterlengetet juleferie. Selv om det gjenster et titalls sider med argumentering, ta jeg meg en velfortjent mandag av. Om under en time skal jeg tilbake til deilige INCH, for å bli massert og pyntet på. Sånt er gull verdt etter lange eksamensperioder. Trolig den fineste tradisjonen jeg har opparbeidet meg gjennom de tre årene på Westerdals: Den så kalt skjønnhets-gulroten. I morgen lanseres intodust.no, jeg har funnet kveldens antrekk og gleder meg vilt til magasinet settes fri. Ellers jobber jeg med flere større innlegg, som kommer så snart jeg får senket eksamensskuldrene. Frem til dess får dere hente inspirasjon fra den endeløse mengden som heldigvis eksisterer på nettet – og ikke minst ta turen til intodust.no i morgen kveld.

_

Pants 2nd hand/ redesign | Jacket 2nd Hand | Shoes Loake, Lille Vinkel Sko
_

God mandag! Ps. You can still vote for me as Blogger of the Year and Best Photo Blog at Vixen Blog Award (follow the link on the sidebar)

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation