surprise & delight

Screen Shot 2013-12-02 at 5.21.01 PMScreen Shot 2013-12-02 at 5.22.00 PM

Jeg elsker jul. Jeg elsker å gi gaver, hvertfall når jeg føler at jeg finner noe som er midt i blinken for personen. Det er likevel ofte lettere sagt enn gjort. Heldigvis finnes det nettsider med rågode konsepter og et hav av nydelige saker og ting. Her er tre favoritter.

NOT-ANOTHER-BILL

Dette er trolig tidenes fineste konsept og nettside. Siden ble lansert i 2011 av Art Director Ned og hans venn og tekstforfatter, Martin. De mente at ingen fikk fine ting i posten lenger, ikke noe annet enn regninger og et par pizzamenyer nå og da. Ned begynte derfor å sende overraskelsesgaver med vekt på design og kunst, til sine subscribers, og derfra gikk det bare oppover. Sånn funker det: Du betaler en viss sum (alt etter hvor lenge du ønsker å motta gaver) og får deretter en gave i posten hver måned. Man vet aldri hva man får, men alt beveger seg i det kreative universet. På den måten kan du, eller de du velger å gi medlemskapet til, bli introdusert for nye kunstnere, designere og merker hver måned.

«For me it’s about curation, discovery and an appriciation of craft and design. I will never send you anything I dont’t believe in or that you can easily find elsewhere»
_
Ned, founder.

Screen Shot 2013-12-02 at 5.22.20 PMScreen Shot 2013-12-02 at 5.21.38 PM

Zazzle.

Et nettsted hvor du kan lage personlige gaver, med alt fra kopper og klær til deksel og postkort.

Etsy.

Sikkert ikke en ukjent side for de fleste av dere, men kort sagt er dette et sted for den ukjente designer. Dette er fint både for kjøperen, men også dersom du liker å produsere noe unikt og ikke har et sted å selge det.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

3 Thoughts on “surprise & delight

  1. Stine Margrete on 2. desember 2013 at 18:13 said:

    Heter Etsy da :(((

  2. digger slike tips, keep it up :-D skal sjekke ut alle sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation