Press + breakfast

SS14SS14

Det er ingen hemmlighet at jeg liker morgener og har et høyt verdsatt frokostrituale, men noen ganger må tradisjoner vike for nyheter. Jeg ofrer lett skåla med havregryn for søtsaker og kaffe blant nyheter fra ulike showrooms. Forrige torsdag ble morgenen brukt til denslags, hvor jeg fikk titte på flere ss-nyheter. Blant annet Pieces nye smykkekolleksjon, som øyeblikkelig ble en av mine favoritter.

SS14SS14

Julie Sandlau, designeren, hadde flydd inn for anledningen. Hun var for det først vanvittig vakker og hadde en skjønnhet man bare finner hos dansker. Jeg blir alltid mektig imponert når vakre damer virkelig forstår kvalitet og skjønnhet når det kommer til smykker. Kolleksjonen prydes av små og enkle detaljer, og er absolutt innafor studentbudsjettet.

SS14SS14SS14SS14
SS14SS14SS14

Deretter var jeg en snue innom Lindex, hvor jeg drakk en kopp kaffe og heiv i meg et grovt rundstykke med brunost. Så selvsagt på kolleksjonen som både hadde prikker og striper, som allerede er store favoritter hos meg. Marineblått er helt klart i vinden, fremdeles. Ikke akkurat et nederlag. Jeg fikk en deilig ettersmak av sommer og skjærgård, noe som absolutt var godt på en av de kaldeste dagene så langt i høst. Plutselig var vi hos Patriksson og så på noe jeg drømmer om å kunne bruke penger på: Vesker:

SS14SS14SS14SS14SS14SS14

Jeg falt for flere av dem, men ble også betatt av det nydelige forkostbordet de hadde satt opp. Det er rart hva et par stripete sugerør og tulipaner kan gjøre. Og det var den morgenen, av en torsdag som videre inneholdt et meget inspirerende miniforedrag hos Diesel, men det skal dere få høre mer om siden.

_

Last Thursday I spent my morning admiring ss14 news. I instantly fell in love with Pieces’s new jewelry collection and the Danish designer, Julie Sandlau. A quick drop by at Lindex gave me a great feeling of summer, with navy dots and stripes. I visited Patriksson Communication, and my passion for classic bags and tulips is continuously growing stronger. Later that day I visited Diesel, were I got really excited by all the shoes, clothes and furniture. But the visit was also very inspiring for a coming Art Director. More of that later.

_

God mandag!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “Press + breakfast

  1. åå, den ringen din var nydelig :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation