self service pot

Grown-in bagGrown-in bag

Min lidenskap for planter har tatt litt av i det siste. Per dags dato har jeg tjueåtte små jeg må ta vare på, noe som har tvunget meg til å lage en egen planteplan. Den inneholder dager jeg må tørke støv av dem, når de må vannes og hvordan de liker å bli behandlet. Jeg følger selvsagt min bestemors råd om å snakke til dem. Dét er jo den enkle delen – de fungerer jo som en gratis terapaut. En så kalt vinn-vinn situasjon. Vanningen, der imot.. Jeg er kjent for å drepe plantene mine i løpet av kort tid, det går jo helt i surr noen ganger. Derfor har jeg spurt spesifikt etter planter som tåler å bli behandlet litt røft. Jeg trenger planter som kan tørke ut og likevel overleve hvis jeg plustelig husker dem – Kaktusene for eksempel, de er veldig enkle å ha med å gjøre. Mens denne nye skjønnheten er langt mer kravstor: Den liker ikke å bli flyttet på, da slipper den flere blader. Den må vannes hver uke og vil aller helst bli spraydusjet og bøstet støv av flere ganger i uken. Det var derfor en glede å komme over Mester Grønns nye Grow-in bag. Du fyller den med vann (mengden avhenger av størrelsen) og så vanner planten seg selv. Ah! Jeg elsker sånne finurlige hverdagsoppfinnelser. Baggen kommer i syv ulike størrelser og fire unike design, og gjør jobben som plantekjærring så mye enklere.

_

It’s no secret that I’ve been a little obsessed with plants lately. My room is literately filled with them. Right now I have to take care of twenty eight plants, witch forced me to make a plant-schedule to make sure I give everyone what they want. First of all I listen to my grandmother, who says it’s important to talk to them. That’s the easiest part. I mean, I kinda have a new psychrink, it’s a win win situation. The second part is trickier: To give them right amount of water. Some plants like to be watered every week, while some only needs water once a month. This new love of mine is a bit needy. It loose a few leaves if I move it around to much, needs water every week and likes to be showered once in a while. That’s why I bought this grow-in bag. It’s pure magic! You fill it with water (how much depends on the size) and it’s providing the right amount of water to the plant. Perfect for a busy gal! Mester Grønn just launched this self service pot, it comes in seven different sizes and four unique design. My job as a plant-mom just became so much easier.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

3 Thoughts on “self service pot

  1. Kjempekjekt, og ikke minst veldig stilig! Jeg har selv tenkt mye på kaktuser i det siste. At det kanskje hadde vært fin med en eller fire stk å passe på.

  2. Elaine on 1. desember 2013 at 15:36 said:

    Elsker treet/planten! En slik skulle jeg gjerne hatt selv. Hva for slags plante er det??

    • Det er et ‘indoor bonsai tree’ hvis jeg ikke tar helt feil. AKKURAT hva denne heter er jeg ikke helt sikker på. haha. MEN de er på halvpris hos Mester Grønn, i hvertfall på Ringens Park, Oslo. (300kr)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation