Nostalgi møter trend.

Bestseller PressedagBestseller Pressedag

Jeg elsker søte damer og gode konsepter, i alle former. Bestsellerdamene havner lett på toppen av Oslos fineste kvinnfolk. For det første er de vanvittig hyggelige, for det andre er de helt rå på konsepter. Det er alltid en fryd å bli invitert på visningene deres, og like før elleve onsdag morgen toppet de alt: De inviterte mange fine damer til en sjarmerende trikketur med Veterantrikken for å vise vårens kolleksjoner. Ah! Det var så fint! Jeg tok selvsagt med meg kamera for å ta bilder óg for å lage en sjarmerende, liten filmsnutt! Velbekomme!

Bestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller PressedagBestseller Pressedag

Over: De deilige damene i Bestseller. Under: Snurr film!

_
God helg!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

15 Thoughts on “Nostalgi møter trend.

 1. TUSEN TAKK Mike!!!!! vi er så glad du ville være med!!! og filmen er helt rå!!!!

 2. Apropos jobbsøknad- denne var sterk :)

 3. Skikkelig stemningsvideo! Likte at du kunne se trikken gjennom butikkvinduene på løkka!

 4. Fantastisk gøyal idé av Bestseller-damene ja, og virkelig god stemningsfull filmsnutt! Du er ei dyktig dame! :)

 5. Hvem har laget musikken i videoen? Elsker den :))

 6. Kristine on 15. november 2013 at 17:11 said:

  Fantastisk flotte bilder og video! Jeg var med på turen, og dette var helt perfekt :)

 7. Så gøy! Så trikken kjørte forbi, men var ikke nære nok til å se hva som var inne :)

 8. for et utrolig kult konsept! det er så gøy når noen klarer å finne på slike ting

 9. Wow – så helt fantastisk ut! Ha en flott helg :)

 10. For en fin video! Hva heter den nydelige sangen? :)

  • Det er en remix som jeg fant på youtube. Helt ut på tryne å ikke skrive hva sangen heter på slutten, jeg glemte det, rett og slett. Det er Daughter – Run (LCAW Remix) Ps. Sjekk ut Majestic Causal channel på Youtube: Bare masse deilige remixer!

 11. Dødskult konsept – og fin film!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation