Flere mål, målet.

London by nightthe summer of hydrangea

Regnet utenfor er ustoppelig. Det ofrer ikke en medlidende tanke til de kalde nesetippene som krysser Oslo  for å komme seg til dagens mål. Været eier ingen nåde. Jeg sitter inne, titter ut. Folk går med hetter til langt over øynene og trasker i sakte tempo gjennom Kubaparken. Oslofolket, på vei til jobb eller studier. Regnet plager ikke meg, heller ei tanken på at vi oppfører oss som kveg; at vi på vei et sted 100% av tiden. Jeg liker at mennesker har mål, om det så bare er å rekke å kjøpe kaffe før trikken går. Jeg skriver søknader. Jeg husker min første jobbsøknad, skrevet for hånd på et a4-ark med linjer. Jeg viser til utlyst søknad. Jeg husker ikke om jeg fikk jobben, men jeg har i ettertid hatt flere jobber. Noen fine, andre ikke fult så fine. Jeg fikk sparken en gang også, faktisk, men det er en helt annen historie. Ieg husker jeg skrev jeg var flittig, hyggelig og lojal, og noe om at jeg hadde god arbeidsmoral. Jeg visste trolig ikke hva som lå i ordene en gang, men en mal på google fortalte meg at det var riktig måte å tre frem på. Jeg håper på positivt svar og stiller gjerne til intervju. Mvh.. Denne gangen er det annerledes, jeg følger kun ett råd: Du skal slikke rævv uten at de merker det, som min veileder sa så pent forrige uke. Jeg går for en annen approach: Ydmykhet. For det er jo det som er sannheten: Dette er mitt mål og man må være ydmyk ovenfor ens egne drømmer. Så. Da skriver jeg i takt med regnet og Bon Ivers Holocene Kyson Remix, og ordene kommer helt ærlig fra innsiden: Jeg vil ikke noe annet. Mvh Mike.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

5 Thoughts on “Flere mål, målet.

 1. drea kvist on 14. november 2013 at 17:41 said:

  «Jeg vil ikke noe annet.»
  Gukorfantastisk.

 2. Jeg synes det er så artig å lese hva du skriver, det er så fint:)
  og også ganske morsomt. Tenker fortsatt på deg som den lille skatergirl. Hehe.
  Begge deler er fint synes jeg. :)

  • Min elskede Gagga. haha! Fint og funny! Jeg er fremdeles den samme, i ny innpakning;) Jeg liker å tenke å deg, DU er jo skatejenta mi egentlig. For en fin tid. Håper du har det strålende fint! Ser sånn ut på Face: At du har funnet deg ei skamsøt dame til og med! HURRA for deilige damer! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation