Vesker, votter og scones med blåbær.

BECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfast

Jeg startet dagen med ferske scones, en stor sort kaffe, en perfekt mengde søte damer og en aldri så liten kreativ oppgave, da BeckSøndergaard inviterte til frokost på vakre Ingensteds, i dag tidlig. Selv om de er mest kjent for de vakre og fargerike skjerfene sine, fikk vi i dag sett nærmere på både votter og vesker i skikkelig kvalitetsskinn. Jeg spiste frokost, fotograferte alt og alle, forelsket meg i kommende kolleksjoner og satt selvsagt pris på oppgaven: Whats in your bag? Hurra for scones med blåbærsyltetøy og hurra for kreatvitet før ti! Og her kommer selvsagt et bildedryss:

BECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfastBECKSØNDERGAARD breakfast

Og det var den deilige starten på dagen, som fortsatte videre med noe hakket mer maskulint, men det skal dere få se mer av i morgen.
God kveld!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

3 Thoughts on “Vesker, votter og scones med blåbær.

  1. Det ser absolutt ut som en fin start på dagen :) Og for en søt bebis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation