Frøken Flood

Mingle on a mondayMingle on a monday

Det har blitt fryktelig trendy og er fryktelig fint å fylle hjemmene med blomster og rare planter og potter. Helst hele kommoden skal være full av naturlige skjønnheter. Jeg elsker blomster, kjøper nye buketter eller planter litt for ofte. Mest fordi jeg ikke klarer å holde dem i live, litt fordi jeg elsker følelsen av å plassere noe friskt og fargerikt langs hyller, gulv og vegger. For ikke å snakke om i vinduskarmen. Oslo har et godt utvalg i blomsterbutikker; Torggata, Ikea og Mester Grønn for eksempel, men ingen av dem er som Frøken Flood.

Mingle on a mondayMingle on a monday

Frøken Flood er en bittelitt butikk på Bislett. Nærmere bestemt i krysset mellom Sofies Gate og Sofies Plass. Det første som møter deg er Oslos fineste fasade, med gamle stålskilt langs hele veggen. Dessuten står halvparten av plantene pent dekorert utenfor, og fungerer nesten som et pusterom i det store, grå krysset. Utvalget er ikke superstor, men annerledes og fint – de sarte hengeplantene (jeg husker ikke navnet) herunder, er trolig det fineste veggdekoret jeg har sett. Som kan stå som eksempel på hvordan lokalet er generelt: veldekorert og vakkert. Servicen er personlig og fin, de selger søte postkort og har et godt utvalg i planter – og med dét er Frøken Flood Oslos fineste blomsterbutikk. I hvertfall for deg som bruker litt penger på planter og setter pris på sjarmerende butikkdesign.

flood
Mingle on a mondayMingle on a monday

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One Thought on “Frøken Flood

  1. åh, såå fint <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation