MK & A #2

MK & A 2MK & A 2MK & A 2MK & A 2MK & A 2MK & A 2MK & A 2MK & A 2MK & A 2MK & A 2MK & A 2MK & A 2MK & A 2MK & A 2MK & A 2

Jeg startet dagen med en aldri så liten pressefrokost i favorittlokalet mitt på Torshov. Mary-Kate og Ashley lanserer nå deres andre kolleksjon for BIK BOK og det måtte selvsagt luktes og tittes på av Oslos bloggere. Jeg drakk sort kaffe, ble mektig imponert av utvalget (denne kolleksjonen er langt bedre og mer kreativ enn den forrige, spør du meg) og koste meg med fersk scones, snakket med søte damer og hadde egentlig en meget deilig start på dagen, mens naturen var noe kaotisk utenfor. Oslo er i full opprør i dag; jeg lengter etter morgenkåpen, en kopp te og tid til å skrive, men morgener som denne er tross alt ganske fine de også.

God torsdag, pusekatter!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “MK & A #2

  1. åh !! liker det jeg ser.

  2. Jeg gleder meg sånn til å se den nye! Fikk meg en skjorte sist gang, men tror som du sier at denne blir bedre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation