& me skal bli omskapte

#omskapte#omskapte#omskapte#omskapte#omskapte#omskapte#omskapte#omskapte

Like etter halv åtte i går leste Mariell og Jostein høyt fra deres debyroman, & me skal bli omskapte, på Liebling. Lokalet var fylt av ballonger, kokosboller, og forventningsfylte og stolte blogglesere og venner. Jeg satt bakerst i et hjørne, ble rørt til randen av tårer av hvor stolte de var selv. Det er klart det er stort å gi ut en bok. Ikke bare sin egen, men noe de har skrevet sammen. De er virkelig et fint og inspirerende par. Kvelden var som forventet meget sjarmerende, og jeg tviler ikke et sekund på at boka er akkurat likedan.

_

& me skal bli omskapte er forteljinga om vestlendingen Jakob og sjokoladebutikken han startar i London. Det er ei forteljing om familieband med lange skuggar, kjærleik som råkar hardt, og den vanskelege kampen for å få bestemma over sitt eige liv.

Du kan kjøpe boka her.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

6 Thoughts on “& me skal bli omskapte

 1. Jeg så deg, og jeg ble mer starstruck av dgm enn av dem :L Når du tok bilde av felespilleren og av Mariell som leste, var jeg RETT ved siden av deg, siden jeg satt på en stol ved det lange bodet. Kunne tatt på deg, men gjorde det ikke da (:

  • Hehe. Jammen kjære vene. Det er der er et merkelig fenomen. Du må jo si hei, jeg syns det er fryktelig koselig at folk hilser på <3 Han var flink da, han felekaren. Jeg hadde sikkert blitt en smule skremt om du plustelig hadde tatt på meg, hehe, men nesten gang må du si hei :)

 2. Eg kjøpte boka i dag, og eg gler meg så sjukt til å lese den!

 3. Jeg har lest bloggen til Mariell i noen år nå, og selv om jeg ikke kjenner henne, kan jeg oppriktig si at jeg er rørt og stolt over boken hun og kjæresten har skrevet. Gleder meg til å lese den.

 4. Hedda on 7. oktober 2013 at 00:30 said:

  Oi, der var det et bilde av meg jo :) Det var en utrolig fin og inspirerende kveld!

 5. Kjempe fine bilder! Har fulgt både din og Mariells blogg i mange år nå, skulle gjerne vært tilstede om geografien hadde tillatt det.
  Hva slags linse bruker du i hovedsak når du fotograferer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation