#KIMBYMIKE

kimbymike
Åh! Første smugtitt på #KIMBYMIKE. Jeg vet ikke riktig hva jeg skal si, annet enn at det er fryktelig spennende og fint å tenke på at jenter og damer i hele Europa kan sprade rundt i noe jeg har designet. Den er så enkel og fin, og jeg kan ikke vente med å style den til enkle skjorter, store strikk og selvsagt noen baller boots. Den skal bæres på late søndager med skeiv tutt, på struttete fredager med striglet sminke og høye heler, selvsagt bli utdanset på byen og grafset på av mannen som nesten flørter meg ihjel. En jeans designet for enhver anledning, akkurat som en jeans bør være! Håper dere gleder dere like mye som meg.

_

For de som ikke skjønner helt hva jeg snakker om, kan lese mer her.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

5 Thoughts on “#KIMBYMIKE

  1. åååå gleder meg til å se hele resultatet!! så spennende :D

  2. Åh, gleder meg til å sprade rundt i dem, herregud så spennende !!

  3. Å, så moro!!

  4. Så utrooolig spennende! GLeder meg til å se hele :D

  5. Pingback: KIMBYMIKE | World of Mike

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation