ART and RAP

hajoken1hajoken2

Er det to ting jeg elsker her i verden, er det kunst og rap. Noen mener de tilhører hver sin kultur, men det er jeg helt uenig i. Er det noe jeg har lært etter flere år med hip hop-hjerte, så er det at den kulturen er fylt til randen av kunst. Alt fra sterke uttrykksformer og flow til poesi og grafitti. Det er mye dypt bak den harde fasaden.

11. – 13. Oktober stiller Kenneth Holt og Olav Tokerud ut sine bilder på Galleri Brenneriet i Oslo. Under åpningen kan du i tillegg til kunsten, få med deg liveopptredner fra flere Norske rappere. Til daglig holder Holt foredrag landet rundt sammen med sin partner fra rapgruppa Tonna Brix med en kampanje kalt «Vendepunkt,» som tar opp vold i nære relasjoner. Hans forrige utstilling hadde ekstremt såre bilder med motiver fra dette temaet. Tokerud forteller at spenningen som oppstår i møtet mellom figurativ orden og abstrakt kaos, er det som ligger til grunn for mange av hans verk. – Jeg liker å la systematisk bruk av komposisjonelle virkemidler som form, flate og linjer kollidere med et mer spontant og lekent uttrykk, og la de kjempe mot hverandre til de finner en form for innbyrdes harmoni.

«Det er duket for fargesprakende malerier, intrikate tegninger og rapping på live gitarbeat når Galleri Brenneriet presenterer samarbeidsutstillingen «Stein i Skoen» i midten av oktober.»

Jeg mener, hva er vel ikke bedre enn litt kunst og undergrunsrap en kald høstkveld?

_

Bildene over er fire av verkene som stilles ut | Åpningen er gratis, starter klokken 20:00. Facebookevent her.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

3 Thoughts on “ART and RAP

  1. TAKK for tips! Googla i tre sekunder, finner ikke noe info online om det. Har du noen lenke? Er det billetter eller førstemann til mølla? :)

  2. fineste da !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation