Launch: Trendsales

Trendsales Pop UpTrendsales Pop Up

Den Danske moteportalen Trendsales lanseres endelig i Norge. For sånne som meg, som elsker second hand og mote for en rimeligere penge, er dette gull verdt. Selv sier de at nettbutikken er som et kjempestort digitalt walk in closet. Fint! De feirer lanseringen med en Pop-up Shop i hele tre uker, hvor du får tilgang til Trendsales i et fysisk univers. Jeg tok turen innom i går; fotograferte og handlet litt, selvsagt. Som om jeg ikke har nok sko fra før..

Sjarmen med Second Hand generelt er kupp-følelsen, selv om man kan bli noe varm i trøyen om man ser en person gå rundt med noe du selv ville kjøpt. Det er på en måte hele poenget: Første mann til mølla-prinsippet. Nettbutikken gir også mulighet til å selge egne varer, og nå, i Pop-up Shopen er pricetagen merket med navn på selgeren. Også en fin greie med Second Hand: Å kunne tenke på hvor plagget har vært tidligere, at man på en måte bringer historien videre.
Trendsales Pop UpTrendsales Pop UpTrendsales Pop UpTrendsales Pop UpTrendsales Pop UpTrendsales Pop UpTrendsales Pop UpTrendsales Pop UpTrendsales Pop UpTrendsales Pop UpTrendsales Pop UpTrendsales Pop UpTrendsales Pop Up

Trendsales Pop-up Shop er åpen fra 28. September til 19. Oktober i Øvre Slottsagte 5.

_

Mine funn får dere se mer av siden! God helg!

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One Thought on “Launch: Trendsales

  1. Jeg elsker Trendsales selv, er så glad for at jeg er så heldig å få samarbeide med dem, men er trist for at jeg ikke får dratt til Oslo og tittet på den fine Pop-Up storen. Vedder på at det er masse fint der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation