A new Coffe Table Book.

intodust

Så. Da var dagen kommet for å spre den lille, vanvittig koselige nyheten for dere. Jeg har jo hintet om at det skjer spennende endringer og nå slippes de fri: Viktoria og Celine, de dyktige damene bak IntoDust.no kontaktet meg tidlig i sommer, fortalte at de skulle relansere magasinet – ta det til nye høyder, og at de ville ha meg med. De kom i riktig tid, jeg lengtet etter noe nytt og spennende på jobbfronten. Derfor: Jeg er en av de nye bloggene på IntoDust. Fint dét, men enda finere er det at magasinet nå relanseres, og at vi sammen skal lage Norges første Coffee Table Book på nett! Foreløpig vil vi ikke si for meget, ikke annet enn at du kan forvente deg et estetisk og sjarmerende magasin. Av typen du kan lese på tablet i senga, til frokostkaffen eller hver eneste gang du trenger inspirasjon til alt innen mote, og jeg har selvsagt tenkt å tvinge frem litt deilig kulturartikler en gang i blant!

Akkurat nå kan du klikke deg inn her, melde deg på nyhetsbrevet, titte på de andre bloggene, følge magasinet på sosiale medier og vente i spenning på den store åpningen!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

7 Thoughts on “A new Coffe Table Book.

  1. Ååå så utrolig bra. Gratulerer! Dette fortjener du virkelig, du er så vanvittig dyktig på det du gjør. Gleder meg til å se resultatet av relanseringen!

    Og du, tusen takk for at du anbefalte bloggen min. Jeg ble så utrolig glad <3

  2. Å wow så spennende! Dette gleder jeg meg til å følge med på :D

  3. Jeg følger nå på Face ;D Spennende :D

  4. så sykt fortjent! gleder meg til å følge med fremover :D

  5. Wow, fantastisk! Viktoria og Celine er to av mine absolutte favoritter, du er heldig og jeg digger det :D

  6. hverdagsmagi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation