Throwback | KULTUR

BARCA'BARCA'BARCA'

Et aldri så lite tilbakeblikk på en aldri så vakker Barcelonahelg. Mennesker trenger å reise en gang i blant, komme seg bort fra det trygge, oppleve og vokse i takt med noe ukjent. Verden er liten, men samtidig ganske stor. Jeg tenker ofte at det er mange hjørner jeg aldri kommer til å se eller fotografere. Jeg anser meg selv som noe rastløs, erfaringsmessig går jeg lei av en by etter ca fem år. Det har hvert fall vært sånn tidligere; jeg vil ut, se noe større, føle meg ukjent og på eventyr så snart jeg går ut døra. Oslo har vært heimen i snart fire år, det vil si at jeg har ett år igjen før jeg burde dra videre, hele livet har jeg hatt nesen rettet mot utlandet – det virker fint og spennende å snakke et annet språk enn morsmålet, opparbeide en ukjent kultur, gjøre hele verden til et hjem etter noen år. Men en gang må man vel finne roen? Nøkkelen er å reise, selvsagt til utlandet nå og da, men også anse hverdagen som små oppdagelsesferder. Jeg var dyktig ganske lenge; å anse Oslo som noe større, jaktet lenge på det usette. I våres kjente jeg rastløsheten, jeg hadde byen i min lomme, men den tanken er langt fra reell: Oslo er mye mer, og jeg anser det i min plikt å oppdage saker jeg ikke har sett. Så, da meg og Vivi vandret forbi ubesøkte skjønnheter på Løkka, for å sette oss på et av stamstedene, i helga, bestemte jeg meg for å gjøre kultur-Oslo til mitt høstprosjekt. Fremover skal jeg forsøke å besøke et nytt sted hver uke, litt for å kjenne en annen atmosfære, mest for å tvinge meg selv til å være på en aldri så liten oppdagelsesreise minst en gang i uka, og selvsagt dele alle funnene med dere! Derfor: Stay tuned, lovers! Oslo, you’re goin’ down!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “Throwback | KULTUR

  1. Oslo er ikke så værst nei

  2. Du ser bra ut mike.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation