Do. Or do not.

mandag

Hei. Det er mandag. Dagen etter dagen da jeg ikke gjorde en dritt, selvom jeg hadde store planer. Det var godt; å se suits, vaske leiligheten, gå småturer, endelig oppdatere designet (som for så vidt tok hele ettermiddagen) og spise sjokolade. Jeg avsluttet dagen med Trusetrude. Vi så Amour, en ekstremt romantisk og sår film. Jeg gledet meg plustelig til å bli gammel. Tenk å se på bilder fra et helt liv, bli kalt for elskede av et menneske man har delt alle årene med. Det blir fint. Selv om romantikken og han som er kjærleiken alltid kommer i første rekke, blir dette en travel uke. Veggen bak skrivebordet er fylt til randen av gule lapper og store plakater med skriblerier. Strukturen jeg opparbeidet meg for to uker siden, har sklidd ut. Nå jobber jeg litt på måfå, men det føles mer riktig. Art by accident kalles det. Moleskinen (noen spurte om hvor DO. OR DO NOT-boka var fra) er fylt av dokumentarfilm. Inni mellom har jeg flettet inn tre møter, en pilatestime, to sykkeltimer, en joggetur, en venninnefrokost, en ettermiddag med skobloggen-arbeid, sofahandling, rødvin med søte damer og skal avsluttes med en Operaforestilling sammen med min deilige Amandull. Puh! Det gjelder å gjøre en ting av gangen, ta en dag om gangen. Og i dag kan jeg krysse av dramaturgiplan, innklipp og et møte. Men først skal jeg drikke en kopp kaffe og se litt på denne dokumentarserien.

_

God mandag! Håper dere liker de små forandringene her inne. xo

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

4 Thoughts on “Do. Or do not.

  1. Jessica on 23. september 2013 at 14:01 said:

    Hvor er den sorte notatboken fra?

    • hehe. Nå skrev jeg faktisk i teksten, siden noen har spurt om hvor den er fra. Men greit: Det er Moleskin day planner 2012/2013. Du får sikkert kjøpt den på bokhandler rundtom :) eeeeller på nett!

  2. Elsker det nye designet, og du er så baaabe. ;)

  3. du er så inspirerende at åh åh åh !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation