Edition UNDERGROUND

IMG_0726VIXEN | UNDERGROUNDVIXEN | UNDERGROUNDVIXEN | UNDERGROUNDVIXEN | UNDERGROUNDVIXEN | UNDERGROUNDVIXEN | UNDERGROUNDVIXEN | UNDERGROUNDVIXEN | UNDERGROUNDVIXEN | UNDERGROUNDVIXEN | UNDERGROUNDVIXEN | UNDERGROUNDVIXEN | UNDERGROUNDVIXEN | UNDERGROUND

I går lanserte VIXEN deres nyeste utgave; UNDERGROUND. Festen holdt sted på Parkteatret, Oslos søteste scene. Jeg mener, diskokule liksom. Jatakk. Jeg har ikke hatt tid til å åpne magasinet enda, men coveret er hvert fall utrolig fint. Jeg skal lese det, side for side, perm til perm. Litt fordi jeg elsker alle magasiner, mest fordi jeg vet hvor mye arbeid det ligger bak hvert eneste punktum. Den type håndtverk og lidenskap bør settes pris på!

Gratulerer til Ida og resten av VIXEN! Takk for en meget fin kveld!

_

Jeg gikk med altfor lange bukser, jukset til meg veldig lange ben. Den byttet jeg til meg på forrige Tradenight. Ellers: Hatt og høyhals fra HM. Sko fra TOPSHOP, men de ser dere jo ikke.

GOD HELG!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

7 Thoughts on “Edition UNDERGROUND

  1. Hadde tenkt meg dit selv, men var litt opptatt med å være militær… Ser ut som en bra kveld, vi sees sikkert neste gang!

  2. Pingback: Vixen | Fashion, Music & Culture – Lanseringsfest VIXEN Magazine The Underground Edition

  3. Sykt bra bilder! Skulle ønske jeg var der og, men suger å være 17… haha

  4. sensuelt stemning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation