COCO MIKE

DagensDagens

_

Denne houndstoothskatten kjøpte jeg på Fretex tidlig i vår. Den minner meg om Coco Chanel og gir meg en meget fin og streng holdning. Det å føle seg classy er viktig for damer i ny og ned. Ellers: Acne Jeans, Sendra Boots (adlink) og mitt absolutte beste kjøp på lenge: ullkjolen fra H&M.

Nå: Ferske rundstykker, kaffe og en liten halvtime med COVER, før livet og arbeidet kaller. God tirsdag!

_

Foto: Maja Hyggen

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

3 Thoughts on “COCO MIKE

  1. One girls’s Trash is Another’s Treasure. Dette er veldig morsomt, for den jakken leverte jeg å Fretex for en uke siden :)
    Blir skikkelig glad av slikt, inspirerer til å bli enda flinkere. Rydde og gi bort masse :)

    -Love vik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation