Team Paris.

TEAM PARISTEAM PARISTEAM PARISTEAM PARISTEAM PARISTEAM PARIS

Jeg føler jeg har lett en evighet etter en sweat med print som sier noe jeg kan stå inne for. Jeg er lissom ikke Born to rock eller Haute Couture Fashion. I går fant jeg den, gitt. Team Paris. Ikke noe Je t’aime engang. Jeg elsker den. Den er preppy, school girl aktig, samtidig veldig casual og kul (hvis det er lov å bruke det ordet i totusenogtretten).

_

Jeans BIKBOK | Sko DinSko | Sekk LINDEX | Genser VIVIKES 

_

Takk til Maja Hyggen for at hun skøyt meg. You make me so pretty.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

6 Thoughts on “Team Paris.

  1. Du ER pretty asså! Jeg vil kopiere stilen din, jente!!

  2. du er så fab, herregud

  3. woah, dette var fint!

  4. Elsker hårklippen. Ønsker meg mørke lokker og hakekort selv, plutselig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation