DAYS LIKE THIS.

VIVIKES RELAUCHVIVIKES RELAUCH

Relanseringer er spennende. Å innse at produktet eller tjenesten man jobber med ikke når ut til de man ønsker eller reflekterer det bedriften egentlig står for. Vivikes har til nå vært en butikk de fleste på min alder paserer uten å ense. Jeg har verken tenkt negativt eller positivt om butikken og klærne de representerer, den har rett og slett ikke vært en del av meg på noen som helst måte. Jeg kan tenke meg at min mor har handlet der et par ganger, noe de inspirerende designerne påpekte tydelig i går. Jeg var nemlig på pressemiddag hos VIVIKES, for å se, høre og prøve alt det nye de kommer med. Jeg, som AD, elsker sånne greier; hele uttrykket har endret seg. Alt fra butikkdesign til klær og målgruppe. Og vet dere, jeg ble meget imponert – selvsagt av utvalget, men mest av alt av de involverte og den deilige lidenskapen de bar med seg.

VIVIKES RELAUCHVIVIKES RELAUCH

Presentasjonen ble holdt av disse to, designerne og hodene bak relanseringen:

VIVIKES RELAUCHVIVIKES RELAUCH

Over: En mørk, deilig, komfertabel dress som kommer i høst. Under: andre ting jeg elsker.

VIVIKES RELAUCH

De viste frem utellige varianter av hele sett, i helt nydelig print. Den under vil jeg ha klar til julebordsessongen.

VIVIKES RELAUCHVIVIKES RELAUCHVIVIKES RELAUCHVIVIKES RELAUCHVIVIKES RELAUCHVIVIKES RELAUCHVIVIKES RELAUCHVIVIKES RELAUCHVIVIKES RELAUCHVIVIKES RELAUCHVIVIKES RELAUCHVIVIKES RELAUCHVIVIKES RELAUCHVIVIKES RELAUCH

Like etter dessert og etterlengtet kaffe (uten melk), fikk vi handlet litt. Det ble selvsagt meget god stemning, rommet var tross alt fylt av bloggere og magasindamer.

VIVIKES RELAUCH

Jeg spradet rett bort til den lange kåpen de hadde vist under presentasjonen,

VIVIKES RELAUCH

og fant meg i tillegg en ny genser, en lang cardigan, en kjole, ullsokker og et skjerf, men det skal dere få se mer av siden. Poenget: det var ikke vanskelig å finne skjønnheter der.

_

Tusen takk til VIVIKES for en meget fin kveld! Til dere andre: Vi må ikke undervurdere de gode, gamle, norske kjedene. I hvertt fall ikke når de kommer med storslåtte relanseringer!

_

Gårsdagens: Sko HUDSON (LilleVinkelSko) (adlink) | Bukser WEEKDAY | Longsleeve, som egentlig er en kjole H&M

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

5 Thoughts on “DAYS LIKE THIS.

  1. Nå tenker jeg bare å nei, enda en butikk med altfor mye fint å handle i! hehe, jeg elsket blomstermønsteret på noen av plaggene, det så utrolig fint ut!

  2. Det var utrolig hyggelig å møte deg! For en fantastisk hyggelig post du laget!!!!!!!!

  3. Jeg var faktisk innom Vivikes på Glassmagasinet med mamma på lørdag og jeg endte opp med en bomberjakke og et skjørt – hvilket man ikke skulle trodd med tanke på profilen de har kjørt tidligere. :)

  4. Utrolig kult at det har endret imaget sitt! Ser helt klart en del plagg jeg kunne tenkt meg derfra, hadde bare lommeboka vært litt tykkere :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation