BOLDLY BARE

MACMACMACMACMACMACMAC

Det er ikke ofte jeg legger ut produktbaserte innlegg, men jeg vil gjerne dele bittelitt skjønnhetstips på en fredag! Sminke og riktig hår kan tross alt løfte en hel dag, ikke minst en hel dame! Det er jo så godt å føle seg vakker. Derfor: I dag brukte jeg deilige penger på skjønnhet. Selv om jeg til vanlig bruker relativt lite sminke, er det viktig at det er av kvalitet. Jeg slet i mange år med problemhud og vil heller legge i noen ekstra kroner på akkurat det. Jeg har brukt MAC det siste året og elsker elsker elsker det. I dag booket jeg også time hos Vilde Feste, hun jobber i dems avdeling på Oslo City og er helt rå på make up. Av typen som åh, dette er fint og legger på alt med en smittende lidenskap. Hun analyserte hver minste del av ansikt, la en vanvittig vakker sminke og var skremmende god på mersalg. Jeg kjøpte med meg favorittene:

Foundation: Face and Body
Bronzing Powder: Refined Golden
Eye Shadow: Expensive Pink + Era
Lip Pencil: Boldly Bare (Sånt som gjør at leppene har farge hele dagen)
Leppestift: HUE
Eye Brows Pencil: Brunette
Kost: 217 (perfekt til lette øyenskygger)

_

Å booke konsultasjon/ make up-time hos Vilde  (eller andre på MAC) krever kun et kjøp på over 500. Du får en hel time til rådighet, hvor du kan spør og lære så mye du vil. Eller bare nyte og se hvor vakker du blir i speilet med jevne mellomrom. Det var det jeg gjorde. God fredag!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

10 Thoughts on “BOLDLY BARE

 1. Jeg elsker Mac selv! Jeg føler jeg får innmari mye igjen for pengene. Alt varer veldig lenge, og sitter lenge på huden. Du ser helt fab ut forresten!

 2. Ingrid-Alice on 24. august 2013 at 19:29 said:

  Vilde og Anette på M.A.C City <3

 3. jeg er sååå fornøyd med mac!!! åh. og fine deg.

 4. Du er nydelig!

 5. det der var rett og slett råvakkert

 6. Maria on 26. august 2013 at 18:50 said:

  Du er utrolig vakker! Tok min nesering på impuls, det var etter å ha lest bloggen din for første gang, to uker siden. Nå er jeg hektet, ikke bare har du gode bilder i hvert innlegg, men du er den eneste «bloggeren» som har fanget interressen min for å faktisk leeese hele innleggene, omtrent hver gang du poster et nytt. Godt jobbet!
  Jeg er ennå ung, 17 år, og er rådvill i hva jeg skal ende opp som. Men jeg føler jeg har en mye til felles med deg (på en måte), og du har inspirert meg til å lete tilbake til kreativiteten min. Håper jeg og en dag kan bli like god til å skrive som deg:-)
  Hadde vært kjekt å få se deg som 17 åring en gang…

  • åh <3 Vesle du. Så utrolig koselig kommentar. Jeg fant deg på instagram, du var vel så vakker med piercing i nesa. Noen ansikt er rett og slett født til den slags. Så fint at du leser, det er jo halve innholdet på denne bloggen. Fint at noen tar seg tid til denslags. Mange sier folk ikke leser på nett, men man må aldri aldri aldri undervudere mennesker på den fronten. Takk for fine ord.

   17 år er bare barnet, men samtidig føler man seg veldig voksen også. Man har kanskje funnet seg selv noen ganger, men du har flere år på å virkelig riste av deg rådvillheten. Og som du ser, den forlater deg kanskje ikke helt. Det er ikke så farlig. Å skrive er egentlig ingen gave, føler jeg. Jeg har ikke alltid vært så interessert i det heller, men det var da interessen tok meg (på ekte) at jeg også klarte å formulere meg bedre. Gi det tid, øv øv øv og prøv å sett ord på følelsene. Skriv setninger som ingen har lest, ikke følg regler og bare oppdag din egen stemme. Det finnes så mange måter å skrive på.

   hehe. vel. Som søttenåring hadde jeg mange flere piercinger enn den lille jeg har i nesen nå. Det er vel alt jeg tør å si <3 Jeg har hatt mine faser, for å si det sånn!

 7. Åh, du har eit vanvittig fint ansikt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation