Vintage webunivers | OTFM

#OTFM#OTFM

Velouria Vintage, Dianas Salonger, Uff, Tónica og Fretex – Oslos vintagebutikker, som stadig får besøk av mitt vintagekåte shoppinghjerte. Likevel er det ingenting som gjør meg mer gira enn å dra til andre storbyer, helst i utlandet. Det er lenge til Oslo kan måle seg med London, Køben, Paris og Barcelona når det kommer til utvalget av vintagebutikker. Gleden var derfor stor da jeg ble invitert til #OTFM [Of The Fucking Moment] launchen i dag: Norges nyeste nettbutikk, med et bredt utvalg av vintage klær og skatter som kanskje ingen andre har.

Butikken drives av noen søte damer som drar verden rundt, leter frem skjelde vintagefunn og samler dem alle på dette lille webuniverset. For folk som ikke bor i storbyer med vintagebutikker, er jo dette gull. Også for deg som ikke liker å sette av hele formiddagen til å lete frem ett fint plagg på UFF. Jeg liker faktisk å lukte, lete og jakte i vintagebutikker, men noen ganger er det ganske fint at noen finner skattene for deg. Som den stripete skjorta litt lenger ned her for eksempel. Jeg holdt den av i sekundet jeg så den.

#OTFM#OTFM#OTFM#OTFM#OTFM#OTFM#OTFM

Vakreste Celine.

#OTFM

Denne. En tynn, deilig, stripete sak som minner meg om draktene til mamma på nittitallet. Altfor stor og altfor fint snitt.

#OTFM#OTFM

Celine fant et helt fabelaktig skjørt. Jeg ble en smule misunnelig, men det er jo det fine med vintage – finders keepers.

#OTFM#OTFM#OTFM#OTFM#OTFM#OTFM#OTFM#OTFM#OTFM#OTFM#OTFM#OTFM#OTFM

Og det var den dagen. Lokalet var forresten helt nydelig – tenk på bo i en så åpen og vakker leilighet da dere. Det kommer en tid for alt, si.

_

Mitt første casual outfitbilde: Jeans KIM by Noisy May | Genser (som egentlig er Trude sin) Vero Moda | ACC fra litt rundt om, men det skal dere få høre mer om siden.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

7 Thoughts on “Vintage webunivers | OTFM

  1. fy fader håre ditt nå! jeg får lyst til å klippe meg enda kortere.

  2. Hege on 20. august 2013 at 21:40 said:

    Du er så flink til å finne små søte steder, kafeer og lignende. Derfor lurte jeg på om du hadde noen metoder til å finne frem til disse.
    Jeg er på utveksling til Berlin i år og vil oppleve byen best mulig, så hvis du har noen tips ville jeg satt stor pris på det. Både steder hvis du har vært her, men først og fremst hvordan du finner dem ?!?

    • Hei! Så fint å høre. Jeg vet ikke riktig om jeg har så mange tips å komme med, føler meg veldig på bar bakke så snart jeg er utfor kjente trakter. Det tar tid å bli kjent med steder. Søk masse masse masse på google og på andre blogger, bli kjent med noen lokale. Og, dette gjør jeg hver gang – dersom du kommer over en butikk eller en kafe du liker godt, be dem om tips. De lokale vet best <3 Berlin er hvertfall helt fantastisk, har jeg hørt. Har fryktelig lyst til å ta turen dit!

  3. Takk for en koselig ettermiddag :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation