UP

up1UP Motevisning

UP [øpp] har vært min førstepri’ under Fashion Week dette året. UP er en visningsarena for klesdesignere i etableringsfasen, og jeg bare elsker elsker elsker noe som er rykende ferskt og ikke minst pulserende for de som viser eller stiller ut. Tenk hvor store følelser det er i sving hos designere som enda ikke er helt der de ønsker å være – mottakelsen og blikkene betyr så fryktelig mye. Lokalet var helt magnifique, fylt til randen av deilige mennesker, en vanvittig installasjon som runway og helt rå og grisehøy musikk. Man blir gira av mindre, si.

_
Fra katalogen:
Målet er å bidra til å løfte norsk mote, med fokus på innovativt deisgn, kunsterisk nerve og talet. I kveld retter vi søkelyset mot de som er «up and coming». Velkommen til fremtiden.

UP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningIMG_8228UP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP MotevisningUP Motevisning

Fjes: Maja Hyggen, Barbro Andersen, Johnny Fresh.

_

Årets designere: Janne Aunan, Heidi + Henriette, Pål Luis Sanches, Elisabeth Stray Pedersen og Anne Karine Thorbjørnsen.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One Thought on “UP

  1. Så enkelt, og så latterlig fint.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation