BE NOISY BE NICE

Noisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion WeekNoisy May / Fashion Week

I dag startet jeg dagen med en ingefærshot og en deilig frokost i et inspirerende lokale stappet av jeans og deilige damer. Det er Fashion Week, vet dere. Og selv om jeg er dårlig til å gå på visninger, hender det at jeg tar turen innom steder som jeg tenker kan gi meg noe. Jeg liker jeans, jeg liker frokost, dessuten har jeg aldri besøkt Bestsellers lokaler heller. Det ble derfor en selvfølge at jeg måtte være en av de heldige til å se og høre om Noisy Mays ekser i dag morges. Sjefen sjøl, Martin Munch, hadde flydd inn fra København for anlendingen og holdt en svært fin presentasjon der han kom med fortellingen bak konseptet: Han har oppkalt modellene etter alle x-kjærestene sine. Sånt liker jeg – alle kolleksjoner som har fine konsepter og fortellinger blir favoritter på øyeblikket. Vi krysset oss frem til hvilken x vi var og så heldige og flinke bloggere vi er, fikk vi med oss xen hjem. Jeg fikk andre ting med meg hjem også. For, herregud og alt som er, jeg ble trukket ut som vinner av en meget fin konkurranse som ble holdt under eventet. Denne tilfeldige onsdagen på dette tilfeldige eventet resulterte i at jeg nå kan kalle meg jeans-designer. Wow! Bare sekundet etter at alt var ferdig satt jeg meg ned med Martin og startet å skrible ideer om den neste Noisy May-jeansen. Tenk det, dere – om bare måneder kan dere alle vandre rundt i noe jeg har designet. Gøy for dere, ikke minst meget gøy for meg!

_

Takk til de vanvittig søte Bestseller-jentene og Noisy May for en fantastisk fin start på dagen, for alle fine gaver og for nå et ekstremt spennende og givende samarbeid! Hurra!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

8 Thoughts on “BE NOISY BE NICE

  1. SÅ SYKT FETT! Gratulerer så mye! (Og det var direkte ålreit å hilse på deg på Øya!)

  2. Gratulerer så mye – vel fortjent!

  3. Så utrolig spennende, gratulerer! Må si jeg liker godt den jeansen som er lys øverst og mørk ved leggene :)

  4. Elise H. Barsnes on 15. august 2013 at 11:40 said:

    Gratulere so mykje! Sinnsjukt spennande ! =)

  5. Gratulerer! Så gøy og velfortjent

  6. Kuuuult! Grattis :)

  7. Pingback: #KIMBYMIKE | World of Mike

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation