MA & A

MK & A for BikBokMK & A for BikBokMK & A for BikBokMK & A for BikBokMK & A for BikBokMK & A for BikBokMK & A for BikBokMK & A for BikBokMK & A for BikBokMK & A for BikBokMK & A for BikBokMK & A for BikBokMK & A for BikBokMK & A for BikBokMK & A for BikBokIMG_7307MK & A for BikBokIMG_7294MK & A for BikBokMK & A for BikBokMK & A for BikBok

Jeg er ganske dårlig på å dra den late (superspreke) rumpa mi på pressevisninger. Ene og alene fordi jeg har en tendens til å stivne til og bli halvnervøs når så mange dyktige mennesker samles i et rom. Bloggere og pressefolk kan være noe skremmende bak de store bloggtitlene og kameraene sine. Sannheten er at alle tenker det samme, samme hvor kjent man er – og hvis man glemmer hvilken og hvor stor plattformene er, er alle søte damer og menn med den samme lidenskapen.  Dessuten må man noen ganger bare slappe av og pelle seg avsted når noe virkelig inspirerende og fint skal slippes løs til folket, og er det en ting jeg finner inspirerende så er det Olsen-tvillingene. Derfor: I går puttet jeg på mine elskede slengbukser fra Fretex, tok med meg kameraet, mannet meg opp til å mingle og møtte opp på Ingensteds for å høre, se, lukte og ta på Mary-Kate og Ashleys nye kolleksjon for BikBok. Og tror dere ikke det var fryktelig fint? Jeg fant noen nydelige plagg; må ha den supermyke, grå tskjorta og den grå strikkegenseren (som er akkurat lang nok til å brukes alene eller til skinny jeans). Dessuten fikk jeg snakket med de søte damene fra IntoDust, Kirsti fra Julia , Sara Strand og bloggbaws Ulrikke Lund – som jeg faktisk ble svett av å hilse på, men som rett og slett var ufattelig skjønn. Hun må jo være Norges mest hardtarbeidende tjuetre(?)åring!

_

Kolleksjonen er i butikkene 7. august, og hvis du er i Oslo i de tider, er tvillingene i flagshipbutikken klokken 17. Da finner dere trolig meg også, helt starstruck og vill i blikket en plass i bakgrunnen.
_

Takk til This is PR og Bik Bok for en fin, liten pressevisning i et helt fabelaktig lokale.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

7 Thoughts on “MA & A

  1. omg! Kommer de i egen person? Da blir nok jeg å finne i mengden sjæl :P starstruck like always!

  2. Du har så mange fine ringer! Har du ikke lyst å lage et innlegg der du viser dem frem og deler litt om hvor du finner dem osv? hehe :)

  3. Jeg er faktisk litt skuffet over kolleksjonen, men det er bare fordi jeg forventet mer kravstor som jeg er :P Den grå genseren derimot ser helt fantastisk ut. Elsker å bruke geneser som kjole, finens den i andre farger?

  4. Takk for igår! En ære å bli smugfotografert av deg :)

  5. Jeg falt over akkurat samme type bukse på salg for noen dager siden. Håper bare jeg ser like smashing ut i dem som deg..!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation